Sevo36 Kızlar yeni doğum yapacaklara tavsiye verirmisiniz yenidoğan için Ocak şubat anneleri özellikle elbise giysi adan z ye neler almalıyız kaç adet almalıyız hiç fikrim yok hastane için neler hazırlamalıyız herkes yazarsa çok sevinirim liste yapmak için
EsoMom_ Sevo36 biz iki gün kaldık sezaryen olduğum için dört takım götürdüm bebegim işedi sıctı evden tekrar getirtmek zorunda kaldım canım bunları da göz önünde bulundur bence benim gibi evden taşıma 😆😆😆
EsoMom_ Sevo36 benim bebegim erkek pldugumiçin sıkıntı yaşadık kız olsaydı dört takım yeterliydi ama erkekse ekstra iki tane tulum al yanına canım
Dilay34 Sevo36 şurda bekliyim 3. dogumum ama ilk kez bu kışın doğucak neyden ne kadar nasıl almak gerek bilemedim bende
Deletedmom_8793 Sevo36 benim doğumum Mart sonu olacak ama 3 tane 5li hastane çıkışı koyacağım 2 tane muslin örtü bir nohut battaniye 20 tane bez 1 paket bebek pamuğu 1 paket ıslak mendil 3 zıbın koyacağım İkinci gebeliğim ilki temmuzda doğdu ama her ihtimale karşı bu şekilde koymak istedim