papatsym_ Bu benim ikinci gebeliğim ve bebeğim 11 haftalık ama karnım bir anda dışarıdan belli olacak kadar büyüdü. Diğer bebeğimde 5 6 ya kadar belli olmazken bunun hemen belli olması şaşırttı sizde benzer şeyler yaşadınız mı kızlar
Papatya05_ papatsym_ ilk gebeliğim de de ikinci de de hemen çıktı karnım söylemesem de anlaşılıyor hamile olduğum 26+6 da saklamak imkansız karnım direk çıkıyor
Ballkusum_33 papatsym_ bende tam tesrsi ikinci gebelik 17 olduk hala yok ilkinde de geç çıktı ama sanki bu haftalarda az da olsa daha belirgindi bnmki 6. Aydan itibaren dışarıdan belli oluyor
biryolculuk Ben de 29 haftalık oldum Allah’ın izniyle daha da tam belli olmuyor karnım , demekki kişiden kişiye değişiyor
[silindi] İlkinde 4-5 aya kadar giydiğim pantolonu bu gebelikte 5. Haftadan sonra giyemedim. İlk gebelikte 14 kilo aldım, şu an 34 haftadayım hiç kilo almadım ama göbeğim dağ gibi baştan beri 😂
mavi123_ papatsym_ ayyy demekki bir tek ben değilmişim🤷🏼♀️ ben ilk gebelipimde 5. Ayda küçücük göbeğim çıkmaya başlamıştı ama bu sefer 2. Aydan beri kocaman göbeğim oldu ve aşırı yordu bu beni şimdi 33+6 dayım ve patlayacak üzereyim🤦🏼♀️😂
Deletedmom_8793 papatsym_ benimde bu şekilde şuan 20+5 olduk ama ilk gebelikteki 7 aylık karnına sahibim
heidegirl papatsym_ 24. Haftadayım ilk geneliğimde 32 de böyleydi karnım şoklar içindeyim. Şimdiden böyle ise 40 da ne olurum diye