acelyamm Dün dudağımın kenarında uçuk çıkmaya başladı ve sabaha kadar kocaman oldu. Doktoruma gittim beslenme düzensizliğinden olmuş dedi ama hiçbir ilaç yazmadı.beslenmeni düzelt dedi sadece. Nasıl gecirebilirim başka yolu var mı?
Srfblt acelyamm asiviral ya da virosil kremi uçukta çok işe yarıyor hemen geçiriyor ikisinden birini alabilirsin 😊
biryolculuk PapatiA gebelikte iyi olmayabilir ama bende acile gittim gebelik olduğu için hiçbir şey yapamam dedi
Srfblt biryolculuk aaa ben hamile olduğunu bilmiyordum uçuk diye yazınca sadece öyle düşünmedim, gebelikte kullanımını bilemem
LadyX acelyamm hamileyken bende de çıkmıştı hiçbir şey kullanmadım kendiliğinden geçti. Bence doktoruna danışmadan hiçbir kremi kullanma
acelyamm İlaçtan başka doğal bir çözümü var mı acaba diye sormuştum aslında ama kendiliğinden gecmeisni bekleyeceğim sanirim
-Papatya33 acelyamm ucugu korkutmak lazım annem oyle der. Ve kendi ucuk oldugunda hep Tahta kaşığı ısıtıp ucuga degdirip çeker birkaç sefer yapardı cidden geçerdi ve bu zamana kadar hiç ilac kullandığını gormedim
sezenyasemin Benim de uçuğum çıkmıştı doktorum kesinlikle krem kullanma dedi kendiliğinden geçti zaten , düşünüp stres yapmayın
Meltemanneolsun acelyamm bekleyelim o zaman biraz daha ya da buz sür indirsin. Kendiliğinden geçecektir sanırım.