rumeysa1205 Hem hafif, kolay kullanılabilir hem de çift yönlü bebek arabası önerilerinize ihtiyacım var. Tavsiye edebileceğiniz markalar var mı?
esralacin rumeysa1205 çok araştırarak kraft tokyo pr aldım, henüz deneyimlemedim ama çok hafif ve sürümü cidden aşırı rahat
Meltemanneolsun rumeysa1205 ben prego aldım mios da çift yön özelliği var sürüşü çok rahat yokuşlarda bile hiç zorlanmiyorum. Tavsiye ederim
rumeysa1205 doimom bu markayı çok duydum ancak tam olarak karar veremiyorum hala, hafiflik çok önemli benim için. kafam karıştı öneriniz için teşekkür ederim. Bebişiniz güzel günlerde kullansın :)
doimom rumeysa1205 amin inşallah🫠 yani şöyle mağazada denedim ve öneriler genelde bunun üzerineydi dönmesi sürüşü hafif pratik zorlamıyor
duygumfoca esralacin ben de Cybex alacaktım ama e bebekte geçen ay mağaza indirimindeydi kraft Tokyo 18,500 e düşmüştü denedim aşırı rahat sürümü ve hafifti ama almadım ☺️
esralacin rumeysa1205 kendi set halinde puseti var açıkçası cybexin meşhur bir modelinin birebir aynısı hem araba hem puseti o yüzden tercih ettim
Seher_87 Meltemanneolsun Ağırlığı nasıl, ağır bir araba mı ? O arabayla ilgili tekerlekleri dönmeme ve yazılarının kısa sürede silinme şikayetleri vardı. Siz memnunmusunuz ?
Meltemanneolsun Seher_87 5 aylık bebişim 5 aydır kullanıyorum ve memnunum hiçbir yazısı silinmedi tekerlekleri de guzel dönüyor yani hatta kayıyor resmen hiç yormuyor. Görünüşü de şık benim çok hoşuma gidiyor. Ağırlığı da taşıyabiliyorum kolay katlanıyor kolay bir araba bence