Sementa63 Kızlar iki damarda direnç var bu yüzden tansiyonlarım düşmüyor alfamet ve adalat içiyorum etkisi yok, 16/ 17 arası çıkıyor pek bir belirti de yok ne yapmam gerekiyor damardaki direnç yüzünden tansiyonum bu şekilde çıkıyor kan ve idrar normal çıktı
Ulkumom Sementa63 kaç haftalık. Bende yaşamıştım ilk gebeliğimde. O kadar yükselmemişti ama tuzun zerresi değmedi dilime. Kan sulandırıcı kullanmıştım bu şekilde doğuma kadar ilerledim.
yasarceyda12 Sementa63 canım biraz galiba seninki stresten olduğunu düşünüyorum tabiki takarsın kafaya insan endişeleniyor ama kan sulandırıcılar veya markası tansiyonu düşürmez bebeği beslemeye yardımcı olur sadece adalat ve alfamette kullanıyosan dahada yapacak nirşey yok yatış verdiler mi acaba ? Biraz stresini yönetmeyi öğrensen
Dgkfj5 Sementa63 benim de direnç var bazen 13 9 oluyor kötü oluyorum ecopirin kullanıyorum 150 mg limonau su içiyorum
Sementa63 Ulkumom 28 haftalık hamileyim 2 hafta geride 26 haftalık uyumlu çıktı bende tuzsuz yiyorum hangi kan sulandırıcıyı kullandınız
Ulkumom Sementa63 olsalar kullandım sabah akşam vuruldum ilk başlarda önde gidiyordu kızım daha sonra gerilemeye başladı ama sıkıntı etme kendine komtrollerini aksatma stresle de bağlantılı demişti doktor bana. Sakin ol. Kaşar muz yedirmişti doktor bana hep. Kaşarı da tuzsuz tabiki. Bebeğe kilo aldıralım demişti. Ben çok geç doğurdum bana kan sulandırıcı iyi gelmişti. Sabah akşam vuruyordum kollarıma. Bu ikinci gebeliğim çok şükür bunda yaşamadım. Ama sakın doktor kontrollerini ihmal etme.
Sementa63 Sizdenbirii1 Kullanınca tansiyon düştü mü bende coraspin kullanıyorum acaba yeterli değil mi bu arada tansiyon ilaçlarını kullandınız mı
Sementa63 Ulkumom Bende coraspin kullanıyorum acaba yeterli değil mi tansiyon ilaçları kullandığım halde düşmüyor
SenaEf Benimde damarlarda direnç var kan sulandırıcı kullanıyorum 22. Haftadan beri şuan 31+3 olduk kullanmaya da devam ediyorum Ama tansiyon problemi yaşamıyorum. Tuz ve tuzlu ürünler paketli gıdalar tüketmiyorum protein ağırlı besleniyorum buna rağmen bebek 1 hafta geriden geliyor
Sementa63 SenaEf Hangi kan sulandırıcıyı kullanıyorsunuz ben coraspin kullanıyorum ama tansiyonum yine çok yüksek tansiyon ileçları alıyorum düşürmüyor
Sizdenbirii1 Sementa63 benim tansiyonum yoktu canım doktor bu direnc tansiyon yüksekliği yapar demişti ama sanırım bana kan sulandırıcılar iyi geldi sükür hiö yükselmedi
Sementa63 Sizdenbirii1 Hangi kan sulandırıcıyı kullandın canım ben coraspin içiyorum ama tansiyonlarım hep yüksek tansiyon ilaçları kullanmama rağmen
Sementa63 Sizdenbirii1 Hangi kan sulandırıcıyı kullandın canım ben coraspin içiyorum ama tansiyonlarım hep yüksek tansiyon ilaçları kullanmama rağmen
Sizdenbirii1 Bulutlarda genelde detaylı ultrason da belli oluyor bebeğe giden damarlarda daralma gorunuyo
yasarceyda12 Bulutlarda detaylıda bebeğe giden damarlarda daralma oluyor ondan anlıyolar bendede vardı iki damsrdada önceki gebelikte
Deletedmom_297 yasarceyda12 ay bende şimdi aynı şeyi yazdım malesef postlarda falan çok görüyorum ve çok strese giriyor o yüzden düşmediğini düşünüyorum. İnşallah yönetebilir