haklisinesracim Haftaya gata dan randevu aldim ilk kez gidecegim. Eşim de memur izin alacak benimle gelmek için sizce esimi içeri alirlar mı giden var mi gata ya
Bisofiya haklisinesracim Bende ilk zamandan beri oradayım, ve almıyorlar canım içeri eşleri, genelde hiçbir devlet hastanesinde almazlar.
ezgms1 haklisinesracim canım istersen sami ulusun Beştepe yerleşkesine de gidebilirsin özellikle Oğuz Özdemir diğer doktorlarda iyi ama bu daha iyi 😊
HazalGonca Ben daha bu hafta içi gittim canım benim doktorum özcan özkandı eşimi almadı içeri hatta eşim benim ultrason olduğum yerde kimliğimin düştüğünü görmüş alabilir miyim demiş biz alırıs demişler. Doktorlar çok iyi çok anlayışlı belki sen eşini içeri alıcak bir doktora denk gelirsin benim hamileliğim çok yeni olduğu için belki eşimi içeri almaya gerek duymamış da olabilirler.
Meriiii Gata kadın doğuma gecen hafta sonu acılden gıttım ılgı alaka sıfır.calışanların hepsi bir suratsız.nasıl bır mantık ve kacıncı çağda yaşıyorsak esımıde ıcerı almadılar cok sacma.hıcbır devlet hastanesındede bunu duymadım ben kesınlıkle gıtmeyın sız bılırsınız
Meriiii esractn ben Mersinliyim canım Ankaraya yeni geldik bizim devlet hastanelerinde hiç böyle bir şaçmalık yoktu