esraezerr Detaylı ultrason sırasında doktor herhangi bir şey söylemedi kısa vs diye ebe bir arkadaşım haftana göre kısa diyor ilk gebeliğim çok bir bilgim yok sizce ne yapmam gerekiyor veya kısa mı gerçekten
Deletedmom_297 esraezerr iyi bir perinataloğa gidip alttan bakılsın kısalığa benim 19 haftada 47 idi süzin kısa gibi malesef
aprilbaby esraezerr bazı doktorlar normal bazıları kısa diyor benimde 33 ölçüldü progestan verdi korkudan yatıyorum cuma detaylı var bakalım ne diyecekler dikkat edin her ihtimale karşı
Bebekkuzu esraezerr alttan mı ölçtüler üstten mi? Alttan bakınca 5mm kadar farkediyor. Bide sıkışık gidince daha kısa gözükebilir
Mihrasina_ esraezerr 21+4 üm şuan aynı haftamda detaylıya gittim 32 mm ölçtü hiç bir sorun yok gayet iyi dedi 25 sınırmış 25 üstü iyi diyolar açıklığın yoksa eğer ki onada bakmıştır zaten gayet iyi bence yinede ağır iş yapma
esraezerr Deletedmom_297 gittiğim perinatolog bulunduğum bölgenin en iyilerinden ama tekrar mutlaka gideceğim panikledim biraz
esraezerr aprilbaby bu hiçbir yorum yapmadı ben de dikkat etmedim kendi takipli olduğum doktora attım şimdi sonuçları ne diyecek bilmiyorum
aprilbaby esraezerr cevap gelince buraya da yazarmısın merak ettim insan strese giriyor demekki perinatologa normal gelmiş uyarmadığına göre
Bebekkuzu esraezerr işte mesela alttan baksa 35mm de çıkabilirdi en doğru sonuç alttan muayene çok panik olmayın bence benim de arkadaşımın karından 32 mm di 40. Haftada doğurdu. Doktora sorun tabii
aprilbaby Mihrasina_ normal hayatınıza devam ediyormusunuz beni çok korkuttu doktorum strese girdim ne yapacağımı bilmiyorum yatıyorum ama çok zor böyle de
Mihrasina_ aprilbaby valla ben gayet herşey normal gibi bunu sorun bile etmiyorum herkesin vücudu yapısı farklıdır kimileri 25 mm ile açıklığı yoksa tabi 40. Haftaya bile görüyor o kadar dert etmeyin 30 bence gayet iyi yapay zekaya bile sorsanız size aynı cevabı veriyor 25 de bile Progesteron vermiyorlar sınır diye
Bebekkuzu esraezerr içinizi rahat tutun çok araştırıp kafanızda kurmayın:) alttan baksaydı eminim 35 mm falan ölçerdi. Ama gidince doktora yine sorun tabii
orkidemm_ esraezerr tam o haftada o gün de 30 du çok şükür hiç birşey olmadı kullanmadım da ilaç vs perinatolog 25 mm altı sıkıntı dedi doktoruma da ilettim durumu sıkıntı yok dedi 30 haftalığım doktoruna durumu ilet
esraezerr orkidemm_ şimdi konuşabildim ben de doktorumla o da aynısını söyledi herhangi bir risk yok dedi içim rahatladı teşekkür ederim size de