ozgenurd Doktorum profestan yazdı ama nasıl kullanmam gerektiğini söylemedi günde bi kere dedi sadece hap olarak kullanmamı mı önerirsiniz fitil olarak mı kullanayım (arada leke ve az kanama oluyor)
Dinolisoo ozgenurd bana vajinal kullanımın daya iyi olduğunu söylemişlerdi acilde. Kanamam olmuştu benimde. Ama belirteyim vajinal kullanacaksan ilacın beyaz akıntısı oluyor kullanmıyorsan günlük ped kullan.
aprilbaby ozgenurd fitil olarak kullanıyorum ağızdan çok yan etkisi oluyormuş fitil olarak alırsanız bir süre uzanın yoksa çabuk akıyor
Busranur_mnts ozgenurd hap olarak kullanınca baş dönmesi çok oluyor ben yatmadan 15 dk çnce alıryodum günde bi kere vajinal yolla da kullandım onda bi yan etki olmadı kullanımı da rahattı ilkinde insan nasıl hapıcam dşyor da bi kere kullanınca bunda bişry yokmuş dedim fitil olarak kullanınca akıntı oluyor biraz o kadar gece yatarken kullanırsın yine sabah da 1 saat uzansan yeter
ozgenurd Busranur_mnts aslında 3 gündür falan kullanıyorum baş dönmesi falan öyle çok olmadı ama dün gece kanamam oldu en etkili nasılsa öyle kullanmak istedim
Busranur_mnts ozgenurd vajinal daha etkili diyorlar canım bi de öyle dene istersen benim lekelenmem vardı hemen geçirdi azaldı 2 3 güne
Kubraa06 ozgenurd kesinlikle fitil olarak hap olarak yan etkisi çok fazla benim doktorum gece yatarken yaparsan daha çok faydası gelir demişti
happymommmfy Öncelikle bu hapı ister Vajinal ister oral olarak al faydası aynıdır yani vajinal alırsan faydasını daha fazla görürsün diye bir şey asla yok Vajinal koyunca sanki ilaç işe yaramıyormuş dışarı çıkıyormuş gibi hissettiriyor canım ben o yüzden yatmadan hemen önce alıp yatıyorum etkisini hissetmiyorsun o zaman bence tam olarak etkisini görebilmek için ağızdan alıp akşamları yatmanı tavsiye ederim çünkü her türlü etkisi aynı olacaktır yani faydası
hazalmamy ozgenurd bunu doktora sorup öyle davranman en doğrusu çünkü seni muayene eden senin hakkında bilgi sahibi olan kişi o lütfen burdan böyle şeyler sorup yanlış kararlar almayın
[silindi] Doktorun belirlemesi gerekiyordu. Sormalısınız bence. Benim doktorum geçen sefer kanamam fazla diye günde iki dedi bu sefer bire düşürdü fitil şeklinde kullandiriyor. Benim durumuma göre ayarladı. Bu herkese göre değişir, doktorunuza tekrar danışın
bsrm Benim kanamam oldugu icin doktor agizdan almami söylemişti. Agizdan alinca sersemlestiriyor ama bende uyku problemi olduğu için agizdan almak işime geliyor.