gmzkrky90 Dinolisoo bence bu iki kilo yeter benim için 😂 metabolizmam bekarken de hızlı çalışıyordu şuanda da işime yaradı çok şükür ama kilo sabit kalıyor ben anlamadım 😂😂
gmzkrky90 ulkusblog olmasın inşallah yakın çevremden de duymadım pek inşallah böyle devam eder çünkü çalışmak istiyorum doğuma kadar inşallah 🙏🏽
ulkusblog gmzkrky90 aminn Rabbim gönlünüze göre versin. Ben de şu an çalışıyorum. Eğer olur da bulantınız başlarsa toplu taşımada falan yanınızda tuzlu kraker taşımayı unutmayın🤍
gmzkrky90 beyzzsenturkkk ayy ne güzel maşallah canım inşallah nasipte varsa Banada nasip etsin Allah çalışmak istiyorum doğuma kadar 🥹
anneoluyorummm103 gmzkrky90 can boğazdan gelir boşver sonra şekeriydi tansiyonuydu yedirmiyorlar zaten keyfini çıkar 😂😂
gmzkrky90 anneoluyorummm103 valla can boğazdan gelir diye diye eşim bile şoklarda kredi çekicem sırf boğazın için diyor 😂😂 100 kilo ile doğuma gitmezsem iyidir 😂😂
gmzkrky90 ulkusblog evet evet onun için bile hazırlıklıyım sadece midem çok ekşiyor çünkü portakal suyunu çok içiyorum onun dışında yok bişeyim iştah yerinde de inşallah böyle devam eder inşallah kusmaktan nefret ediyorum çünkü 😅
xjxjxjx gmzkrky90 benim 5.haftam heralde daha doktora gitmedim sabahları midem çok kötü hiç bişey yiyemiyorum
gmzkrky90 xjxjxjx inşallah bir an önce düzelir tahmin edebiliyorum ne kadar kötü bişey olduğunu bu arada mide bulantısı olanlara genelde soruyorum hiç yemek seçermiydiniz çocuktan önce bekarken çocukken? Seçenler de mide bulantısı gördüm hep 🥹
ulkusblog gmzkrky90 maşallah kardeşim hep böyle devam eder inşallah🥰 ama kusmak bazen rahatlatıcı oluyor emin ol😅😅
gmzkrky90 ulkusblog kusmak bişey değil de aslında halsiz düşmek kötü oluyor bebeğim için herşeye hazırım sonuçta 🥹
flover0 gmzkrky90 5+6 haftalık 3-4 gündür mide bulantısı sabahları var yemek yaparken yerken ara ara oluyor ve asla yemek seçmem herşeyi yerim yumurta haşlarken kokuyor yemeye çalışıyorum karnım biranda acıkıyor