papatyakokulugece Dinolisoo o yeşilligin zaten yıkanması gerekir gelince yıkanması gerektigi üstünde yazıyor bazı satıcıların köftesinde burda
Dinolisoo papatyakokulugece ben farklı yerlerden de söyledim çiğköfte ama hiç yıkayın yazdığını görmedim. Ben genel olarak yıkarım lahmacun vs yemeklerin yanında olan hepsini.
Derya2 Ulkumom genelde etli olanlara yasak diyorlar. Birde iyi bi yerden çok beklememiş sekilde olursa sorun olmaz diyorlar. Yanlış mi bilmiyorum ama icinde zararlı olacak bisey yok bence insanın canı da istiyor gerçekten bende isteyince az olcak sekilde tüketiyorum
papatyakokulugece Dinolisoo geçen gün eşim yaptırdı geldi paketin yeşillik olan paketin üstünde yıkayınız diye etiket vardı 🤷♀️
eed21 Valla örnek olmak istemem kimseye. İlk trimester da canım sadece çiğköfte istiyordu oses komagene ne vadıysa yedim kaç kez 🙈
anneoluyorummm103 Ulkumom ben çok yedim valla inşallah bir şey olmamıştır bebişime ama sıkıntı görünmüyor sadece şekerimi çıkarıyor ama dayanamıyorum yani 🥲
elinaz1 Ulkumom etsiz çiğköfte yedim ilk aylarda da yedim ortasında da yedim ama şimdi bulgurlu şeyler midemi şişiriyor ondan yemiyorum. Yoksa yerdim 😅 hatta öyle bir yemişim ki eşimin dikkatini çekmiş yavaş ol dedi😅
edaabykl Ulkumom yasakk değil kii etli olmasin yeterli ben cok aserdim cok yedim doritoslu hemde 😄 aha bak siimdi canim yine istediii😄😄
Kuppraa Ulkumom Vala ben çok yedim hemde komageneden yedim zaten etsiz yapıyorlar yeşilliğin temizliğinden emin olamadım porsiyon söyledim gönderdikleri marulu güzelce Yıkadım kendim dürüm yaptım öyle yedim 😂
biriciginannesi Yasak olduğunu yeni duydum ben hep yiyiyorummmmmmmmm bugün doktora gittiğimde bir sıkıntı yok devam dedi şimdi yemeye devam edeyim mi yoksa yemeği keseyim mi ilk defa sizden duydum şoktayım 😀😀
Gencbirannis Ya çünkü çiğköfte pişirilmeyen çiğ kalan ürün ve kaş saat o şekilde bekledi bilinmez açıkta olduğu için mikrop üretiyor ve o mikroplar direkt bebeğe geçer kanda o yüzden günlük veya taze olduğundan emin olduğunuz yerlerden yemeniz daha iyi.