Gamzeahmet123 Ruruu inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız biz de ilk defa doğduğunda görücez siz bir kere görmüşsünüz biz onu da görmedik 🤣🤣
Nsakbra Ruruu 36. Haftadan bildiriyorum gerçekten gün geçtikçe zor gelmeye başladı bana hamilelik bir an önce doğurmak istiyorum sırt bel ağrısı gece sürekli tuvalete kalkmayla birlikte uykusuzluk ve hareketlerde kısıtlanma çok zorluyor beni :(
Ruruu Nsakbra evet gercekten son haftalar bayagi zormus. Ama bir yandan da hareketlerini karnimda ozleyecegim 🥹 degisik duygular
lnbahar Ruruu 36+4 bugün 37+6 da sezeryanla doğum olcak inşallah 1 Aralık günümüz. Çok ağırlaştım sürekli kasılmalarım oluyor inşallah o günü görürüm 🥹
ssevv lnbahar bende aynı durumdayım şuan ilk gebeliğim ve bebiş hemen gelmek istiyor artık sancılarım çoğaldı
lnbahar Ruruu karnımın bir yerinde ya toplanıyor bebek o an aşırı ağrım oluyor ya da böyle bi anca vajinaya kadar vuran bir ağrı oluyor sancı gibi hissediyorum anlık gelip gidiyor
Cinmelikee Ruruu benimde ikinci gebeliğim bu bayağı zor geçti neden bilmiyorum ilki sezeryandı bu da sezeryan olacak 36+1 gebelik kolestazı var haftada iki kere takibe gidiyorum her an alabilir içim de tarifi olmayan bir duygu var
Mutlusonsuzz Ruruu 36+5 iyiyim çok şükür 25 Kasım salı günü doğuruyorum Allah’ın izniyle inşallah 🤲🏻🌸💙
Eddyy 35+5teyim gece kaşınıp duruyorum ve karnım aşağıya indi iyice bende de korkular başladı haliyle😬
Ruruu Eddyy kasintiyi doktora sordunuz mu? Ben de korkuyorum ama bebegime kavusacagimi dusunup sakinlesmeye calisiyorum 🥲
Eddyy Ruruu şöyle ablamın hamileliğinde de bu dönemlerde kaşıntı olmuştu cilt kuruluğu vs bol bol nemlendirin geçiyor geçmezse doktora sorun hepimizinki sağlıkla doğsun inşallah 💖