adadenizi Selma2017 çok iyi artmış iki günde bir iki kat artması gerekiyor senin 4 kata yakın artmış 3 günde
Selma2017 adadenizi Öylemi Dersini Benim İlk Hamileleğim Pek Fazla Bilgi Sahibi Değilim Bana Düşük Gibi Geldi Ve Stres Yaptım Siz Birazda Olsa içimi Rahatlattıniz Çok Teşekkür Ederim😊♥️
felii Selma2017 İlk olduğu için bende tam vakıf değilim fakat dr öyle söyledi çok küçük 2′den bile küçük dedi,uygulama şuan 4+1 gösteriyo ve bulantı,baş dönmesi azdı normalmi peki
felii Blueeberryy Bende meselâ bel ağrısı yok ama kasıklarım,karnım çok ağrı yapıyo,bide hafif böyle sarıya çalan lekelenmeler
felii Blueeberryy İlk kan verdiğimde dr bunlar olabilir çok yoğunlaşmadıkça sorun olmaz korkma dedi,perşembe yine kan vermeye gidicem bi
Blueeberryy senemyetis korkma ben hic beta takibi yaptrirp strese girmiyorum ayin 11inde 33 tu bugun gittim keseyi gorduk🥰
Blueeberryy felii evet olabiliyo herkeste farkli bende bisey yok bi kasigimda hafif agri var keseyi gordum bugun
zcvswgz Kızlar dün doktora gittim 4+4 betam 764 çıktı kese görünmedi normal mi yarın kan testi vermem doğru mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim
Blueeberryy zcvswgz benim 5+2 minnacik nokta kadar yeni gozuktu 1 hafta sonra gitsen kese gozukur ben kan testini tekrarlamadim hic beta takibi benlik degil😅