Nazlibebegim Gec döllenme ile ilgili tecrübesi olan var mı? 7 haftalik hamileyim sat'a göre ama hala kalp atışını duyamadık doktorda ultrasonda 5 haftalik gözüktüğünü söylüyor peki bebek var mı kesenin içinde diye sorduğumda sadece yolk sac dediğimiz şey var dedi
EsmaK Nazlibebegim aynısı bende de olmuştu canım geç döllenme demişti doktor boyu kilosu hep az çıkıyodu 4 gün geri diyordu doktorlar bana ama . Seninki iki haftaymış. Ama şuan 24 haftalığız kendi haftasını yakaladı çok şükür
iraz4 Nazlibebegim bende doktora ilk gittigimde gec döllenme dedi son adet tarihimi ona gore ayarladi genelde 6.haftada kalp atisi duyuyorlar 7.haftada daha net duyuluyor gec dollenmeden korkulacak bisey yok 2haftaya kadar netlesir bebegin kalp atisi
Hilossss Benim canim gec dollenme 5 6 gun kadar geriden gelmisti doktor ilerleyen zamanlarda gunu yakalayacak demisti ve yakaladida merak etme insallah yoluna giriyor bebek buyudukce
Sevim010 Hilossss ne kadar zaman sonra günü yakalıyor bilginiz var mı ? Ben de ilk öğrendiğimde sat a göre 5+5 di kalp atışı ve bebek yoktu kese vardı sadece Sizce geç döllenme olabilir mi
Hilossss Sevim010 canim 10.haftada falan yakalamisti diye hatirliyorum ama doktor kendisi demisti bana korkma gununu yakalayacak diye belkide daha gecte olabilir hatirlayamadim yaniltmayayim seni suan 17+0 olduk gelisimi normal yakaladi yani
Nazlibebegim EsmaK peki ilk haftalarda kalp atisi duymama gibi bi sorunla karşılaşıp beklediniz mi Yoksa sonradan mi farkettiler
EsmaK Nazlibebegim evet bizde görememiştik keseyi bile vajinal ultrason ile bakmıştı sonra 7+4 de kalp atışını duyduk minik kızımızın :) dediğim gibi benim sadece 4-5 gün geriden geliyordu ama
Morenna Bi arkadaşımında öyle olmuştu. Ama onu alttan muayene etmişlerdi yine kalp atışı vs yoktu 6. Haftada. Zaten sonra kanaması olmuştu ve düşükle sonuçlandı. Böyle geriden gelen gebeliklerde Allahın izniyle fark kapanabiliyor bazende gelişim olmayıp vücut onu dışarı atabiliyor🤷🏻♀️
Sevim010 Hilossss ya aslında merak ettiğim şey daha farklı Diyelim ki geç döllenme oldu Mesela ikinci adete bir hafta kala gebe kalınsa Kese ne zaman görünür idrarda ne zaman çıkar?
Saliha1992 Bnde sata göre 6 haftalıkken gittim. Kese ve yolk sac vardı bebek yoktu. 10 gün sonra gel dedi. Gittim 6+1 cikti ultrason da normalde 7+4 idi kalp atışı ve bebis göründü. Geç döllenme olmus Son adet tarihini 10 gün ileri alıyoruz dedi. Bakalım yarın bide özele gideceğim o ne diyecek. Çok korkuyorum bisey olacak gelişmeyecek diye
Sevim010 Saliha1992 doktor söylüyor mu geç döllenme olduğunu Ne kadar güzel doktorlara denk geliyorsunuz bizimkiler soru sorduğumuz da cevap vermiyor 😞
Nazlibebegim Saliha1992 ay bende 6 haftalıkken gitmiştim inşallah bende duyarım sizin gibi inşaallah bebeğiniz de gelişir hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Hilossss Sevim010 kese bildigim kadariyla 5. Haftada falan olusuyor canim kalp atislari 6. 7. bilemedin 8. Haftada o degisir yani
Nazlibebegim Sevim010 aynen ya bu soruyu bende çözemedim yani benim sonucum çıktıda hesaplamaya çalıştığımda çözemiyorum kafam karışıyor adet bi hafta gecikmişti öyle yapmıştım idrar testini yani şayet geç dollenme ve iki hafta gerideyse sanki benim sonucum erken çıkmış gibi anlayamadım
Nazlibebegim Sevim010 bide sonucu öğrendikten bi hafta sonra gittim doktora ve bana dört haftalik gözüktüğünü soyledi