Kızlar merhaba daha öncesinde 22. Haftama yakın gebelik kaybım olmuştu suyum bittiği için , ve kanamam vardı 14. Haftadan itibaren o gebelikte fakat ultrasonda göremiyorlardı, progestana başlamıştım sonra durdu, 21. Hafta da detaylı us dan sonra yeniden kanamam başladı bu kez çok yoğundu yatışım yapıldı 1 hafta hastanedeydim tuvalette suyum geldi , suyum tamamen bittiği için gebeliğim sonlandırılmıştı, bu olay olalı 2 sene olcak nerdeyse 8 ay öncede miyom ameliyatı oldum, erken doğuma sebep olabilcek bir yerdeydi, doktor 3 ay sonra hamile kalabilirsin her şey normal dedi ben 6 ay sonra gebe kaldım öncesi erken olur diye,
Şuan 10+4 deyim gebeliğimin 6. Haftasında kalp atışını duyduk o gün doktor fitil olarak progestan başlattı birde kan sulandırıcı başladık, önlem amaçlı kanamam yoktu o zamanlar, tekirdağdan ankaraya uçakla seyahat ettim 9. Haftama yakın ordanda amasyaya araçla 5 saat kadar yol geldim, ailemin yanında kalcam bir süre diye. Geldikten bir kaç gün sonra kanamam başladı annem bana hiç iş yaptırmaz sadece hafif yürüyüşler yaptım kendimi zorlayacak şeylerde yapmadım , annem yolculuktan kaynaklı olduğunu düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum bilmiyorum, hemen hastaneye gittik kese etrafımda değilmiş kanamam keseden uzakta rahim içinde göründü, küçük bir alandı, progestanı iğneye çevirdi 3 günde 1 vurunuyorum birde günde 3 kez duphaston yazdı, bende kabızlık problemi vardı duphalac dışında çıkamıyordum, dr yeme alışkanlığını değiştir dedi devamlı lifli sebzeli çorbalar falan içiyorum , probiyotik önerdi başladım , her ıkınmamda kanama gelmeye başladı, bugün zeytinyağ içtim dışkım yumuşasa bile ufak ıkınmada bile kan geldi onun dışında aktif yok ıkındıkça oluyor, çok azda olsa ıkınmadan tuvalet yapamıyorum napıcağımı bilmiyorum yaşayan var mı bu durumu yeniden kayıp yaşamaktan korkuyorum