adoo ilaydakaya-21 Bende duvarları falan halediyim oralara girmedim daha insan ağırlaşıyor gün geçtikçe. Bende aynı şekil kafam rahat olsun istiyorum
adoo Eminedgds çocuklar olunca hem bir saatlik iş üç saat oluyor hemde kesinti dediğiniz gibi eminim zor oluyodur burda yok ama bir iki saatlik tadilat kesintisi bile insanın elini ayağını doluyor
Merve_3300 adoo Ben bi yardımcı kadin çağırmıştı 5 gün öncesinden planlı sezeryan son kez de hastaneye gitmeden gece üstünden geçtim.
Merve_3300 gamzelaa bir tanıdığım ağır kaldırdığı icin muhtemelen ev temizlerken çocuğu erken doğdu ondan sonra korktum. Ben geceleri yatmadan toplarım sabah süpürür silerim banyo hergun mecburiyetten balkonla salonu başka bir gün yaparım cok yoruyor çünki
gamzelaa Merve_3300 dinlene dinlene yapmak lazım tabi bide yardım edecek biri varsa cama vs daha iyi olur sizin için
cakirbebek adoo maalesef benimde 2 buçık yaşında kızım var mahvoldu yine ev ve rutubet var camlar çık kötü olmuş bugün yine sildik
ElifBD adoo ben 1 ay önceden başladım koltuk halı yıkama perde vs olduğu için 1 gün buzluk hazırlığı yaptık 1 gün mutfak temizliği yapıldı 1 günde tüm evin temizliği. İyi ki önce yapmışım doğumun vaktinden önceki zaman oldu ev de temiz olmuş oldu
Asena6532 adoo onlar yardımcısı olan insanlar ya dağınıklık olmasa bile toz,hav çok oluyor.Helekş kışlık kıyafetler çıktı ortaya iki kat kirleniyor