[silindi] Kızlar selam. Yeni evliyim, bu ay regl gecikti. Regl gelene kadar her şey hamilelik belirtisi gibiydi. Bazıları ‘vücut gebeliğe hazırlanıyor’ dedi. Sizde de regl geldiği halde böyle belirtiler oluyor muydu? Deneyimlerinizi merak ediyorum.
Gks_01 [silindi] evet vücudumuz regl olana kadar kendini hamiş olarak programlıyor rahim duvarı kalınlaşıyor . Gebeliğin ilk haftaları kanamasız regli gibi gerçekten .
Dinolisoo [silindi] yani sanmıyorum doğrusu. Ben ilk evlendiğim ay ara kanama yaşadım falan baya belirtilerim var gibiydi herkes bana da aynısını dedi işte önümüzdeki ay hamile kalırsın diye ama 2 sene sonra oldu. Kişiden kişiyede değişir tabi bilemiyorum
42havvanur [silindi] ben bebek yalmaya karar verdigimden beri adetlerim duzensizlesmisti. Bi ay 2 3 gun gecikti dier ay 1 hafta erken geldi. Simdi 5 haftalik hamileyim. Son 5 ay adetlerim sacma sapan olmustu yani
[silindi] Gks_01 regl oldum canım testler de negatif bazıları diyor diğer ay kalırsın işte vücut kendini hazırlıyor vs diyorlar acaba bu teori doğru mu
Gks_01 [silindi] yok ben her aydan bahsediyorum . Her ay regl oluruz ve rahim bir sonraki regliye kadar kendini hamileliğe hazırlar regl yaklaştıkça göğüs hassasiyeti artar , kasık ağrısı olur , hatta benim midem bile bulanırdı . Ama dediğiniz şeyle alakası yok