busrax_ kızlar pazar günü lh testi pik oldu pazartesi doktor çatlamış dedi. şimdi lh testi koyulaşıyor ama gebelik negatif. çatlamanın 6. günü böyle olup sonradan pozitife dönen var mı?
Lovebaby27 busrax_ canım Ovulasyon testi gebelik için pik olduğu zaman gebelik testinde öyle çıkıyor daha 6 gün olmuş biraz daha bekle Ovulasyon pik olursa gebelik testini öyle yap
Minamom_ busrax_ bide lh testine hiç güven olmuyor burda kaç kişide o koyuluğu gördüm ama negatif çıktı en son biri benden rica etti ikimizinde lh aynıydı o regli oldu benimle aynıydı lh testi ben hamileydim o yüzden en güvenilir test gebelik testi ama erken canım
Lovebaby27 busrax_ bekle canım ya 2.yumurtlama olur pik olursa yada gebelik olur hayırlısından güzel haberi alırsın inşallah
busrax_ Nevagibi bir an gaza gelip yaptım valla lh testi normale göre biraz koyulaşmış diye heveslendim ama bir şey çıkmadı :(
Nevagibi busrax_ lh çok güvenmemek lazım sen en az 4 gün daha bekle sonra yap inşallah çift çizgi olur
busrax_ Lovebaby27 bu ay letu kullandım rahim duvarın kalınlaşmış üç tane yumurta çatlamış bu aydan umurluyum dedi doktorum inşallah güzel haberler alırız sende bende canım🌸
duyqq  Benimkinde böyle 2-3 gündür acaba gebelik var mıdır Ovülasyon testi bu da