Kukoss Washingtonxyz ben suan 33 teyim. 6. Haftamda bi kanama yasadim ama cok sukur ilerledi gebeligim. Sana onerim cocuga giden kan akisi guzel olmasi icin soluna yat. Bol su ic. İlac isimlermiz farkli olsada kullandim bende 9. Hafta gibi kestik progestan ignelerni
buse76 Washingtonxyz bende tüp bebek ile hamile kaldım 7+3 üm bugün kestik bizde çoğu ilacı 3 günde bir Promester iki ampul şeklinde iğne axeparin 4000 gümde bir kez estrofem günde 3 kez haftaya kes dedi doktorum corasprin felan kesildi bugunden itibaren ama Promesteri 20. Haftaya kadar vurulacakmışım bide vajinal ğprogestan alıyorum günde 4 kez hemen hemen aynı dozlarımız nerde gördün tedavini belki doktorumuz aynıdır 😁😀😀
btl194 Washingtonxyz benim 12. Haftada sadece letplus vitamin bide oksapar dışında hepsini kesti doktorum oksapar iğneyi gün aşırı kullanıyorum şimdi 29.haftadayim bu hafta magnezyum D3 vitamini demir bunları ekledi doktor
mom28_ Gks_01 promester igne çok agrı yapıyor yakıyor diyolar yarın başlayacagım bende sizde oldu mu böyle etkileri
Gks_01 mom28_ 3 aydır vurduruyorum yeri geldi oturamadım popom artık katı katı yapıcak birşey yok maalesef az kaldı 12. Haftada bırakacağım
buse76 Gks_01 sizinki 12. Haftada bıraktırıyor ne güzel benim 20. Haftada bitecek Promester kan sulandırıcı doğuma kadar daha 9. Haftadayım
emelllllktlu Gks_01 bende yarın 7 haftalık oluyorum daha kalp atışı randevusuna gitmedik. Şuan belirtiniz var mı benim göğüs hassasiyetim epey azaldı başkada belirtim yok
Gks_01 emelllllktlu 9 haftalık oldum göğüs hassasiyeti ve mide bulantısı devam ediyor yemekler boğazıma çıkıyor resmen
Gks_01 mom28_ bi gün sağ bi gün sol şeklinde vurdurun bir de acısın acımasın vurulan bölgeye kolonyağlı mendille masaj yapın ben yapmama rağmen hâlâ katı katı hemşireler vuracak yer arıyorlar :) Bir de tavsiyem gittiğinizde uç değiştirmesini söyleyin benim iki ampül tek şırıngayaydı sizin de öyledir heralde ucu köreliyor iğne biraz zor giriyor onun dışında mide bulantısı yapabiliyor illa
mom28_ Gks_01 sadece ampülleri verdi eczane igne şırınga falan kendim mi almalıyım saglık ocagında vurduracagım onlar verir mi bilmiyorum doktorumuz aynı evet 2 ampül vurulacak
Gks_01 mom28_ istanbuldayken bayrampaşada vurduruyordum enjektör vs istemediler hiç kendi şehirime döndüğümde sağlık ocağında istediler kendim alıp getiriyorum uç değişimini de ebem söyledi ben unutursam sen hatırlat köreliyor diye
Bmelekkk Tüp bebek ile 2 ay önce doğum yaptım, coraspini 9 Haftada kestik, estrofem, progestan fitil, progestan dex, ve prograf i 12. Haftaya kadar, oksapar i doğuma kadar kullandım , yanında ek Multi vitamin birde.
Gks_01 buse76 ben kan sulandırıcıyı hap olarak kullanıyorum onu da 32. Haftaya kadar devam her doktorun ilerleyişi farklı oluyor . Umarım bi sıkıntı olmaz bırakınca da ebeler her gün soruyor ne zaman bitecek iğnelerin diye 😅gün sayıyorum size de geçmiş olsun hemencecik bitsin inşallah 🙏
buse76 Kızlar bide Progestan fitili kaçıncı aya kadar kullanacaksınız şuan gümde 4 kez alıyorum ben 20. Haftadan sonra 3 e düşürecez dediler galiba Buda doğuma kadar kullanılacak
Washingtonxyz buse76 canim hemsireye mesaj attim 20.haftaya kadar burda yazdigim butun ilaclar aynen devam dedi şu anda 14+1 im iki hafta sonra bi gidicem kendi doktoruma 8.haftadan sonra gitmemistim.devlete gidiyordum. Dün devlette ikili tarama icin kan aldilar