Bebeki12 benim de 3 tane var çikolata kistim ikisi sağ yumurtalıkta biri solda. Birçok doktora gittim birkaçı hemen tüp bebek dedi, birkaçı ameliyat dedi, ameliyat olman dahada işleri çıkmaza sokar nereye gidersen git ameliyat olma diyen doktorlar oldu, eğer tüp bebek düşünmüyorsan yumurtalıklarını dondur en azından bu şekilde daha çok zarar verir diyen oldu. Visanne diye bir ilaç verdi bir doktor bana iyi gelmediği için asla kullanmaya devam etmedim. Soğan kürü denedim eşim her gün kendi elleriyle hazırladı ama hiçbir şeye yaramadı hatta büyümeye devam etti. En sonunda kendime dedim ki yeter artık bir unut gitsin böyle böyle kendine daha çok zarar veriyorsun her kafadan bir ses çıkıyordu bunu yaparsan hamile kalırsın, bunu yap bak yapınca küçülüyormuş falan neler neler. Sonra farkettim ki bu tarz söylemler insanı gerçekten psikolojik olarak çok yoruyor ve bir yerde son vermek gerekiyor. Artık biri çocukla ilgili bir şey dediğinde biz istemiyoruz diyodum. Tedavi şekilleri önerdiklerinde ben inanmıyorum siz isterseniz yapın diyip herkesi susturuyordum. Sağolsun eşimde bu konuda çok destekçiydi. Unutmuştum yani kafamı başka şeylerle meşgul ediyordum illaki aklıma geliyordu 4 yıldır düşündüğüm tek şey olunca ama hemen kafamı dağıtacak bir şeyler buluyordum. Şimdi 23+3 haftalık hamileyim ki benim eşiminde ileri hareketliliği yok denecek kadar azdı. O yüzden bence bazılarımız için ne yaparsak yapalım bir zamanı var ve o zamanı beklemek gerekiyor. Umarım sizde hayırlı haberi biran önce alırsınız sadece kendinizi biraz rahat bırakmayı deneyin derim naçizane tavsiyem 🌸🙏🏻