reys Doğum çantasını kaçıncı hafta hazırladınız, bebişin eşyalarını kaçıncı hafta yıkayıp ütülediniz?
yorgunannis reys ben 34.haftadayım kıyafetler her şey hazır sadece çantamı hazırlamak kaldı ona da bugün başlayacağım.
Gokturkmom_ reys 32.haftamda ütüleyip çantayı hazırlamıştım.🫠İyiki o haftada yapmışım sonra yapsam gözüm almazmış.🍀
benceyn reys yıkama ütü bitmişti 32. Haftada. Ama çanta için vaktim varmış gibi rahattım. Dün gece bir anda tansiyondan hastaneye çağırılınca o korkuyla eve geldiğim gibç hazırladım. Hazırlıklı olmakta fayda var 34+2 deyim şuan çantam hazır kapıda beni bekliyor. Ne olur ne olmaz diyip erken hazırda tutmak önemli
a-a-my-h_dmr reys Ben 35+5 gibi hazırladım ama hâlen koyacaklarım var kendim için, bebişinkiler tamam ama Şuan 36+5 haftalığız
Yank Ben genel eksikleri ve hastane cantasinin eksiklerini belirlemek adina 31. Haftada bi liste cikardim ona gore isaretlemeler yaparak ayri bi tarafa ayirdim ilerleyen gunlerde de yikayip utuleyip en gec 33te bitirmeyi dusunuyorum
birserazad Yank listeniz de neler var aceba tulum mu yoksa alt üst mü koydunuz hemşirenin giydireceği bölüme?
Velozey Gecen hafta yikamistim 2 gun oldu utuledim biraz once de hazirladim cantalarimizi biberon emzik felan steril edip onlari da ekleyeceğim tamamiz artik su an 31+6 ikinci gebeligim
yaalp Velozey benimde ikinci ama nedense bunda biraz yavaş ilerliyorum kıyafetlerini aldım yıkanıp ütülenecek 33 haftalık olduk daha kendim için pijama fln almadım
ftsu 35+3 de yıkayıp ütüledim😄 şuan 37+5 deyim ve hala çantasını hazirlamadim.. bilmiyorum neyime güveniyorum
DiplomaliEvHanimi 34+5 ım ara ara sertleşme ve bugun batma cımdıkleme hıssı oldu ılkı normldı Bu 2. Bende hersy hazır sadece canta degıl bu aralar onuda hazır etsem dıyorum ıcımden bı hıs 40 ı beklemez gıbı gelıyo ama buyuk tek valız yapsam dıye düşünüyorum kucuk valız ve brbek cantası sankı zor olacak sehır hastanesinde doguracam ozelde de degıl uzak gıt gel zor olur
foodeng34 reys ilk gebeliğim ve gurbetteyim. Kayınvalidem yaşlı ve görümcem falan da yok. O yüzden kendimi çok yorup sonradan sıkışmamak adına 31. Haftada yıkadım ütüledim odasına yerleştirdim. Yarın 33+0 olucam. Allah’ın izniyle yarın çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Ara ara kasılmalarım oluyor. Ne olur ne olmaz hazır olup kenarda dursun. Biraz garantici bir insanım son anda panik olmak istemem. Hastane evime 1,5 saat uzaklıkta, kolaylıkla git gel yapamayacağımız için biraz daha temkinli ve bol malzemeli bir çanta hazırlayacağım mecburen. Hepimize kolay gelsin ❤️
Aa-44 Hafta da ciddi bi sancıyla eşim tarafından yıkandı kurutma makinesinde kurudu ve ütülndi v aliz hazır ama kızımın eşyalarından yer açıp oğluşunkiler dolaba dizilemedi. 2 aydır baskım sancım çok 37 yi görsem hayırlısıyla😇 30 haftalıgız ultrosonda 1 bucıl hafta önde ne zaman gelir bilmem
Pofidik123_ Aa-44 aynıyız senle bende 26.haftada fena bi şekilde sancılandım yatış yapılacaktı ilaçlarla durdu sancım hala ilaç kullanıyorum 30+4 oldum ben de geçen hafta bütün kıyafetleri yıkadım annemle ütüledik yerleştirdik odasını çantamı da hazırladım bebişin herşeyi tam kendi eksiklerim var onları da alıp koyucam herşey tamam ilacı almadım mı sancılanıyorum bizde zar zor 37 yi bi görebilsek
Velozey yaalp şimdiden yapabildiğini yap gün geçtikçe ağırlaşıyoruz biliyorsun hele ki evde bir yavru daha var
yaalp reys benim ikinci ama nedense bunda biraz yavaş ilerliyorum kıyafetlerini aldım yıkanıp ütülenecek 33 haftalık olduk daha kendim için pijama fln almadım
Cicek_ reys şuan 34+3 üz, 29. Haftalarda ütüleme işi bitti, dolaba yerleştirdim herşeyi. Hastane çantası da dün bitti, şuan her şey hazır gibi 🥰 sağlıkla, baktinde gelsinler inşAllah 🤍