dalyaluna35 Leilani ben de cok seviyorum soyadımız kocataş. Yan yana olunca bir ağırlığı oluyor saçma sapan isimlerden ziyade eski isim takılmayı seviyoruz 😌
bebek308_ Admsarzu yaa senin baya uzak ben d.bakırdan istambula geldim ama ailemden kimse yok benim tek kocam ve luzumsuz ailesi 🙄
Admsarzu bebek308_ benimde burda kimsem yok kocamın ailesinden de birkaç kişi var kardeşi kuzenleri falan ne benim ne onun kimsesi fazla yok Burda 🙂 zor ya Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Miillena Admsarzu kız bebek isimlerini diğer postta yazdım buraya da eski çalıştığım okuldaki erkek isimlerini yazayım 🌸 Bulut Kayra Kerem Asaf Renan Atlas Mert Deniz Sarp Taner Ege
mrscagla Merhabalar her kişide farklılık gösterir biliyorum ama mide bulantınız hangi haftalarda başladı bitti acaba
Admsarzu mrscagla benim 15. Haftaya kadar sürdü sonrasında hafifledi suan 21 haftalık bebek ara sıra gelip gidiyor 🙂🫶🏼
kizmizimavi juli_naz anlamı ve kökeni nedir çok güzelmiş gerçekten meraktan soruyorum sağlıkla büyüsün inşallah
suedaedz Çocuğun ruhuna uygun isim vermek onu doğurmaktan daha önemli.. İsimlerde elbiseler gibi ya insana dar gelir sıkar kabiliyetlerini daraltır ya geniş gelir ya da üzerine tam oturur kusurları öter.. Harfler ve sayılar ilahi bir yazılım..