nurellaaa__ Kızlar 14+3 günlük hamileyim bir benim mi ultrason görüntülerim bu kadar kalitesiz anlamadım ki cinsiyetini de öğrenemiyorum bir türlü çokta merak ediyorum 🤦🏼♀️
ArasMom__ nurellaaa__ bcak arada kapalı görünüyor. Eğer develtse doğrudur ultrason cihazlarının kalitesi yok pek
Havin49_ nurellaaa__ özel için aşırı kalitesiz ultrason ben 14 haftalık özele gittim burun kemiği bile o kadar nettiydi ki
nurellaaa__ Daha önce de ultrason görüntüsünden soru sordum onlarda da net değil görüntü farklı ultrason olmasına rağmen aynı gibi kalitesi kötü çıkıyor
busu1 nurellaaa__ Devlete gidiyorum sırf cinsiyet öğrenmek için bebeği de rahat göreyim diye özele gittim devletten daha beter cihaz şokunu yaşadım cinsiyette öğrenemedim 🤣
sarumi nurellaaa__ özel hastanede kalite nasıl bu kdr düşük olabilir ya sonucta oara ödüyorsun değişik
nurellaaa__ busu1 aynısını bugün yaşadım hayal kırıklığı gerçekten bu arada benim kızım da oğlum da var çok şükür ama 10 tane de olsa merak edersin ya işte öyleyim birde sabırsızlıkta var bende 😂
Merve_3300 busu1 her özel bir değil malesef iyi bir yere gitmek lazım hatta randevu alirken bile sorabilirsiniz
Merve_3300 nurellaaa__ hem kalitesiz hemde birazdaha bekleyebilirsin net olması için 17 ye gelince felan sorup daha iyi bir yere gidebilirisn
Merve_3300 busu1 cunki ben mecburiyetten profsordu ozel hastanelerrdi cart curt. Hele birinin cihazı varla yok arası bilseydim 35 haftalık erkek bebeğe kız dedi sjjs
busu1 Merve_3300 Cussss🤣🤣 Buda bizim büyük şanssızlığımız gerçekten hiç güzelce şekli şemalı göremedim yavrumun 🤣
Merve_3300 busu1 birazdaha bekle bize 15 e kdr kız dediler 3 .4 doktor sonra erkek oldu sjsj. Bazen organları geç de oluşabilirmiş erkekse