Miillena benbasakk eski çalıştığım okuldaki kız isimlerini sayayım fikir olur 🌸 Leyla Pera Nazenin Mercan Akya Rüya Lila Beliz Duru
Nbnes Bende ikizlerime Gökçe ve Bilge düşünüyorum. Aybala ve Aysima da eşim diyor bakalım ne olacak 😁
annabellee Aysunays bencede güzel biz umayı da beğeniyorduk dua ederek hayırlısı neyse o olsun niyeti ile 3 kere kura çektik duru çıktı duru koyduk😊
mavera8409 Benim listem çok uzun eşimle de ortak nokta bulmakta zorlanıyoruz 🥲 Gökçe Begüm Zümra Alya Buğlem Sude Beril Gökçe ikimizin olabilir dedikleri, aklımda inci ve aybige de vardı
annabellee sehertanyeri Umay ana var tanrı gibi anlatılıyor ama biraz araştırırsanız Umay anaya değil gök tanrı dinine inandığını bulursunuz Umay ana çocukları ve doğayı koruyan kadın olarak gösterilmiş ve düşünün ki bu zamanda Mikail olarak isim koyanda var mikailde kainat olayları ile ilgilenen melek yani Umay ana da melek olarak anlatılıyor aslında kaldıki islamiyetten çok çok önce bile gök tanrıya ve doğayı koruyan bir meleğin varlığına inanan göktürkler tengri inancına çok yakın olduğu için İslamiyeti kabul ettiler araştırmak önemli 😊
sehertanyeri annabellee yani benım araştırdığım da aynıydı herhangi bir bilgi katmadınız şuan bana üstelik ismin anlamı da değişmedi yani bebeğime bu ismi koymayı doğru bulmadım siz koyabilirsiniz.