ebbmrt5519 29+5 hamileyim karnımdaki sertleşmeler zaten oluyordu ama bu sıralar çok sık ve düzenli gibi olmaya başladı bu sertleşmeye ağrı da eşlik ediyor. kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrılarla sertleşme yaşıyorum. erken doğum belirtisi olabilir mi?
mucizemizibekliyoruzz ebbmrt5519 bazen bebek bir yerde toplanıyor sertleşme ve ağrı bende de oluyor ama pozisyon değiştirince ve uzanınca geçiyor. Bundan daha farklı bir şeyse doktora görünün bence yanıltmayalım sizi.
Beyza_35 ebbmrt5519 burada okuduklarıma göre doktoru magnezyum yazanlar var, birde bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir.
Seyma190623 ebbmrt5519 o haftalarda normal dedi doktorum 28 de basldı bende 31 e gireceğimm yarın azaldı ama ara ara devam ediyo braxon hicks kasılması deniyo sanırım buna kanama bebek hareketsizliği vs durumlarınız yoksa endise etmeyin bence
Bimiyendis ebbmrt5519 rahim kendini dokuma hazırlamak için yalancı kasılmalar yapabiliyor ama dinşenince geçmiyorsa, ağrı da eşlik ediyorsa ve günde 5 6 dan fazla oluyorsa doktora gidin mutlaka
ebbmrt5519 mucizemizibekliyoruzz evet benim de başlarda yatınca vs düzeliyordu ama artık yatınca bile oluyor en kısa sürede gideyim doktora
ebbmrt5519 Seyma190623 bebek hareketli çok şükür onu da takip ediyorum ama ağrısı beni çileden çıkartıyor umarım geçer :(
Seyma190623 ebbmrt5519 malesef biraz can yakıcı rahatsız edici ama bi süre sonra geçiyomus doğum zamanı geliyomus öyle diyodu doktorum
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI ebbmrt5519 eğer çok şiddetli ve dinlenince geçmeyen ağrılarsa mutlaka hastaneye gidin sancı olabilir Allah korusun erken doğum olabilir riske atılacak bir durum değil başkasında normal olan sizde olmayabilir
Cambardak__ Merhaba canım bidaha oldumu bende 32deyim dün ilk defa boyle bisey yasadim karnım taş gibi oldu cok korktum şimdi nasılsın neyden kaynaklıymış