Bir1kelebek sedefhamile ay canım korkma git alttan muaynede korkulacak bir şey yok ben gittim çok ince bi ultrason çubuğu var yani ilişkide sıkıntı yaşamıyorsan bunu çoook rahat yaparsın 1 sene olmuş hemej git🥹
elfdnz80 [silindi] evlendik 6 ay sonra korunmayı bıraktık ikinci ayında kimyasal yaşadım hemen ardından boş gebelik. 3 ay geçti aradan şuan 4 haftalık hamileyim yine ama henüz kontrole gitmedim inşallah güzel sonuçlar alırım
birdenizanasii [silindi] evlendiğim ay hamile kaldım hiç bekletmedi ama ikinciye hamile kalmam 6 ay sürdü
beautymom [silindi] 6 senelik evliyim hiç korunmadık 2. Senemde hamile kaldım düşük yaptım arada 4 sene geçti şimdi tekrar hamileyim 13+2 haftalığım ✨
dalyaluna35 Kasım 2023te evlendim nisan 2025te tekte hamile kaldım temmuz da da kurtaj oldum. Kurtaj sonrasi kasım ay başında denedik ilk defa tutmadi. Haftaya 2. Kez deneme zamanına gireceğiz nasip artık
meltemerennn [silindi] 1 mayısta evlendim 26 mayıs son adet tarihim temmuz ds öğrendim hamile kaldığımı
Daisyy000 [silindi] Bi korunma yöntemi değil biliyorum ama 4 sene geri çekilme ile korunduk. Bıraktığımız an hamile kaldım.Sonra oğlum 2 yaşına gelene kadar yine geri çekilme ile korunduk, sonra 2.cocuk için deneme yaptık yine hamile kaldım 😬