[silindi] Evlendikten sonra korunmasız ilişkiye başlayanlar, ne kadar sürede hamile kaldınız? Bir de kafaya takıp stres yaptığınız halde hamile kalanlar oldu mu? Olduysa ne kadar zamanda gerçekleşti?
Lexias [silindi] 2024 Temmuzda evlendik. Bu sene 21 Haziranda hamile olduğumu öğrendim. Yazz doğum kontrol hapı kullandım hep yapmaya karar verince bıraktıktan sonra bir kere adet oldum ikincisinde hamile kaldım 😍
ments [silindi] 3 yıllık evliyim. 1.5 yıl korunmadım hemen hemen, 3 aylık yumurtlama takibiyle hamile kaldım. Ovulasyon testini 1 ay tam takip ettim oldu Allah’ın izniyle.
Duyguceren [silindi] 2023 temmuzda evlendim 2024 ocak ayında hamile kaldım.strest işin içine girince olmuyor valla . Aralık ayında ameliyat oldum dedim ki toparlanayım bi kaç ay sonra olsun hoooppp diğer ay hamile kaldım😂😂😂
[silindi] [silindi] mayıs ayında evlendim. Hiç korunmadık Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur düşüncesiyle. Haziran temmuzda olmadı zamanı değil demek ki dedik ve ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim. Elhamdülillah Allahım isteyen herkese nasip etsin aratmasın. Şimdi 14+5 olduk oğlumuzu bekliyoruz Allahın izniyle🦋
yildiz93 Mayıs 2025de evlendim. Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım, ağustos ayında bebeğime hamile kaldım. 14 haftalık olduk kızımla 🙏🏼
[silindi] yildiz93 yaa aynı ay evlenip aynı ay hamile kalmışız😍 benimde oğlum olacak inşallah 14+5teyiz. Sağlıkla gelsinler sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️
sedefhamile 2024 un haziraninda evlendim neredeyse 1 senedir korunmasız ilişkimiz var bebek istiyorum ama daha hiç gebelik olmadı bekliyoruz
Sayke [silindi] mayıs 11de regl oldum. Aynı hafta çocuk istediğimizde karar verdik. O ay içinde 22si ve 24ünde birliktelik yaşadık. Hamile kaldım. İkisinden birinde oldu artık ne olduysa. İlk denemede olmaz kafasıyla sıfır stres olduğum için bence büyük etkisi var.
[silindi] [silindi] yani ister istemez. Ben 30 eşim 34 yaşında. Yaşımız daha fazla ilerlesin istemiyorduk. Haziran temmuzda olmayınca ister istemez acaba bir doktora görünmemiz gerekir mi diye düşünmedik değil. Ağustos ayındanda çok umutlu değildik. Eşim hemen istiyordu bende o yüzden ona belli etmesemde bu ayda olmadı dedikçe üzülüyordum. Allahıma binlerce şükür ağustos ayında güldürdü yüzümüzü.
ErsBegAs [silindi] Geldiği sürece olmadı zaten ama tatile gittik bir baktım ki hamileyim 🤣 hatta reglim daha yeni bitmişti 1 gün sonrası kaldım hamile
28nisan [silindi] 2024 Haziran’da evlendim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum 2025 Haziran’da bıraktım temmuz son adet tarihim şimdi 19 haftalık hamileyim. Eşim çok istiyordu benim ama ben hep erteledim onu sanırım o yüzden de hiç stres olmadım gerçekten stres çok etkiliyormus