Banutugba heyecann2 benim ovulasyondan 1 gün geçti. İlişki olmadı. Adete kadar olsa tutar mı sizce? Bat 3 Aralık 🥲
dilaadeniz21 heyecann2 bat 28 bugün bir test perileri geldi negatif çıkacağını bile bile yaptım ama günler hep aynı sanki 😂geçmiyor
[silindi] heyecann2 insan gerçekten sabredemiyor günler geçmek bilmiyor. Bende hep erken olduğunu bile bile test yapardım. Kaç para vermişimdir testlere. Allah beklentinizi mutlulukla sonuçlandırsın inşallah ❤️
heyecann2 Banutugba Benim de 4 geçti umarım tutar 1 kızım var şükür ama onda hiç böyle beklemelerim felan olmadı 1 kez deneme ile süpriz olmuştu şimdi de içimde ilk aydan umut var ama üzerinden 4 yıl geçti belli de olmaz 😅
esmanur3406 Ben ovulasyon testi almadım ne zaman yumurtlama oldu ya da olucak hiç bilmiyorum düzenli ilişki yapmaya çalışıyorum sadece
agilkaya heyecann2 bende 8 gün kala yaptığımda negatif çıktı bugün bidaha yaptım 5 gün var silik çıktı 🥺 ama hala güvenemiyorum
mariaaaaa Bat 2 aralık hsg cektirdim letu kullandım ama bilemiyorum daha önce kimyasal gebelik yasadım 3 ay önce 🫠 kimyasaldan sonra hızlıca hamile kalanlar varmı acaba aramızda varmı
dilaadeniz21 heyecann2 benimde bat 28 Kasım dün kaset testte silik çizgi çıktı bugün iki test yaptım ikisi de kocaman bir negatif aşırı moralim bozuk 🥹