Zbyd3 Kızlar dün bayağı hissettim dışardan falan belli oldu ama bugün çok derinden hissedıyorum zorla . Sırt üstü yatınca o da zar zor normal mi ya korktum bugün bi değişiğim. Dün de hissedince ne zormuş boyle 😒
minikcivciv89 Zbyd3 21+3 bugün benimde yatınca hissediyorum bazen baya hareket ediyor bazen azar azar yediklerimizden mı kaynaklı acaba haraket fazlalığı azlığı
kaplanseren Zbyd3 aynı şeyi yaşıyorum. 20.haftada daha güçlü hissediyordum tekmelerini birkaç gündür arada bir minik pıtırtılar oluyor. Bir de kasık ağrım oldu bugün çok korkuyorum… yaşayan varsa bu haftalarda yazsın deneyimlerini nolur ya
Zbyd3 minikcivciv89 hiç bilmıyorum inşallah iyidirler.ilk gebelik benım o kadar şaşkınım ki bazı konularda Allaha sığınmaktan dua etmekten başka nısey bilmıyorım
Zbyd3 kaplanseren evet vajinam ağrıyor benimde kasık ta değil yürürken yorulursam falan ev işi yapamıyorum mesela sürekli uzanınca iyiyim ama hareket halinde mesela uyurken döndüğümde yatakta ağrım oluyor sebebini tam bilemıyorkm doktor normal demişti yarın bir daha soracağım