demetov Merhaba kızlar 1880 gram 33+3 şuanda. Sizlerin nasıldı? Doktorum güzel dedi. Ama bugün kefir fıstık ezmesi ceviz bal ve yulafa başlıyorum. Sizin öneriniz var mı
Edum demetov bol bol kuruyemiş yiyin o çok kilo aldırıyor ceviz çiğ badem kefir süt roka bunları tüketin
XMirageX demetov bugün biz de 33+3 olduk. Dün kontrolde 1712 gram çıktı. Bebeklerimizin kilosu biraz düşük maalesef. Insallah güzel gelişirler. Hergün muz, avakado, kuruyemiş, kaşar, iki yumurta mutlaka yiyorum en baştan beri.
mavi123_ XMirageX önemli olan sağlıklı olmaları asla kiloyu dert etmeyin benim oğlumun gelişimi son haftalarda yavaşladı 36 haftada 2900 ile doğdu herkes çok küçük diyordu ama çok şükür doğumdan sonra çok güzel gelişti.
321duru123 demetov bende şuan 33+3 teyim bir hafta önceki bebeğimi kilosu 2.180 gr di daha kilo alicak merak etmeyin son zamanlarda haftada 200 gr alir bebekler yemekle çok alakalı olduğunu sanmıyorum kiz cocuklari daha minyon oluyor erkeklere göre
gorkemakdmr 321duru123 alakası yok bence canım ben 32+6 dayım 1930 gram bebeğim gebeliğim başından beri yumurtamı kefirim avakadomu yeşilliğimi etimi sütümü yerim ki ben kilo bile almadım hep bebeğim almış ki cinsiyetimizde kız
Fulyaaa1 demetov 33 haftalık. 2600 fazla mı sizinkileri duyunca korktum açıkçası. Normal doğum istiyorum ama kilonun fazla olması gerçekten sıkıntı kendinizi çok kasmayın bence sağlıklı olsunlar da
demetov gorkemakdmr aslında benim de özellikle detaylı ultrasondan beri böyle geç döllenme kaynaklı demişlerdi
demetov gorkemakdmr aslında benim de özellikle detaylı ultrasondan beri böyle geç döllenme kaynaklı demişlerdi
demetov guldenizli61 3 gün önce gittim 1880 iyi toparlamış dedi ama normal doğum için daha iyi dedi şuan 1 hafta geri görünüyo ultrasona göre . Ama doktorum geri demiyor