eed21 semiii Sıvı bende aldırmak istemezdim. Umarım sağlıkla gelir bebişiniz. Hiç olumsuz düşünmeyin arkadaşıma 7. Aya kadar down sendromlu dediler bebek sapasağlam doğdu şükür. Sizinde öyle olur inşaAllah
semiii eed21 ben burda ne gördüm, kadına risk yüzdesi olarak 70/1 demişler yüksek çıkmış ama bebek sağlam doğmuş.
Bezelye1 penbe_karisi ilk hamileliğimde benimde geliyordu kendiliğinden bazen geliyordu bazen gelmiyordu şimdikinde gelecek mi bakalım
Cicilininkini penbe_karisi normal demişti doktorum bana o zamanlar bi sorun yoktr insallah ama sen yine de doktor kontrolünde sor derim
irem_zengn penbe_karisi 22 haftalık hamileyken. Başladı benimde geliyor korkmayın ¾ doktora ve ebelere sordum gayet normal dediler sadece sıkmamam göğüse uyarı vermemem gerektiğini söylediler
Marshmellom penbe_karisi benimde iki kere geldi canın hiç dokunmadım geçti ama. Daha bu hafta geldi kendiliğinden
jalepone penbe_karisi benim ilk hamileliğim de bir şey soracağım ilk hamileliğin de ne zaman geldi , doğuma kadar da akıyor mu , çok mu geliyor 🤔💭
Marshmellom penbe_karisi ama bişey olmaz bence canım zaten çok gelmiyor mu önemli olan onu uyarıp artmasını sağlamak öyle yapmadıkça bi problem olmaz inşallah 🥰
Hacerstylmz penbe_karisi bende de okuyordu damla damla tişörtüm ıslak şekilde oluyordu şuan 38 haftalığım hala doğurmadım stres yapmayın bence☺️