Semra_ayzit mucizem2geliyor şuan için iyi çok şükür yarın detaylı ultrasonumuz var inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Tüp bebek olduğu için başlarda ilaçlar vs çok yordu şuan çok şükür güzel sizin nasıl sizde de günler durmuş gibi mi
HaticeArCi _kubra01 32+4 ama bugün 34 le uyumlu gibi dedi doktor. Kafam karıştı. Kıbrıs’ta devamli gittiğim bir doktor değil uçuş izni için gittim kontrol etti 33+4 34 gibi dedi. Türkiyede tekrar kontrol e giderim
Sumeyyegk1 HaticeArCi Aynıyız sizinle benimde 30 haftayla uyumlu geriden geliyor bizde dün gittik kontrole geriden geldiği için 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
Kucuk_dunyam dedimolabilirrr @aliimraan @Ruruu Sizlerle aynı günümüz 2 aralıkta doğumumuz olucak bizim inşallah 🌸 sizin normal doğum mu
dedimolabilirrr Kucuk_dunyam yaa maşallahh yok benim ikinci sezeryanım olacak Salı günü alınacağım doğuma 37+4 de yani 🙈
Ruruu Kucuk_dunyam bana doktor en son 10-12 aralik gibi dogar demisti sanirim takriben hesaplayarak. Pazartesi randevum var bakalim ve evet normal dogum insaAllah ☺️ sizin peki?
dedimolabilirrr Be1234 aa sende erken alınıyorsun neden acaba? Bana 37+4 de erken geliyor ama ikinci olunca bi de suyu az diye alalım dedi doktor
Be1234 dedimolabilirrr benim de kanalda 35 den bu yana sancılarım var ciğer geliştirici inne oldum iki doz 37 alalım dedi doktorum eski sezeyan yerimi zorluyor