Sey Farukkubra2025 maşallah ama hafta olarak 6+7 değilde 7+0 siniz o zaman genelde 0 dan başlayıp 6 ile bitiyor haftalarimiz😊😊💙
buse76 Farukkubra2025 kasıklarında seyirme hissediyor musun pıt pıt şekilde bende oluyor sürekli rahim genişlediği içinmiş ama farklı bir his🥹🥹🥹
Farukkubra2025 buse76 yok bende öyle olmuyor ama sık sıkkk adet sancısı gibi sancıyorum bende, şey derler hamilelik parmak izi gibi herkesin aynı olmuyor🤭🥰
Farukkubra2025 buse76 rabbim hayırlı evlat eylesin bahtı kaderi güzel olsun inşallah 💕🤲🏻🌷 benimde ilk 🌸🥰
Farukkubra2025 ebrudefnee ya valla bende bilmiyorum uygulama öyle yazıyor, mesela 6+7 den sonraki günde 7+0 gösteriyor 👀
_efinah08 6+3 hafta 🥰🌸 ama yoğun mide bulantısı var kusasım geliyor ama kusamıyorum da 😒 benim gibi olan varmı acaba daha da yolun başı böyle devam ederse benim zor geçecek bu sefer 🫡
ebrudefnee _efinah08 6 haftalığım bende şuana kadar bulantı olmadı ilk gebeliğimde de sadece ilk 2-3 ay arası olmuştu ilk aylarda normal bulantı olması şuan ben bulantı yaşamadım hiç ama bende de mide ağrısı oluyor yediklerimden kaynaklıda olabilir tabi