_kubra01 pamukayhn pazartesi netleşir diye düşünüyorum 12.haftamda %80 kız demişti nub teorisine göre
babyymom59 maco61 benimde 2. Gebelik daha küçük haftalarda hisseder gibi oldum doktorum daha değil dedi şuan hissettiğim bebek mı bağırsak mı ayırt edemiyorum 😂
Sey Farukkubra2025 maşallah ama hafta olarak 6+7 değilde 7+0 siniz o zaman genelde 0 dan başlayıp 6 ile bitiyor haftalarimiz😊😊💙
merveaws Beyza_35 Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌷 Bana doktorum sezeryanla ilgili birşey demedi bebeğin kafası aşağıda bekliyoruz sadece gelmesini
Be1234 dedimolabilirrr benim de kanalda 35 den bu yana sancılarım var ciğer geliştirici inne oldum iki doz 37 alalım dedi doktorum eski sezeyan yerimi zorluyor
28nisan kelebek921_ yani simdiye kadar hiç farkında olmamıştım ama yeni bulantilar başladı bende umarım uzun sürmez. Bide yavaştan artık karnım belli olmaya başladığı için yatarken zorlanmaya başladım. Daha yolun yarısındayız:)
28nisan Selma2017 rica ederim. Normal benimde ilk haftalarda öyleydi ama yine de dikkat edip dinlenmeye çalışın. Ben bide farkında değildim hamile olduğumun regl ağrısı zannediyordum yapmadığım şey kalmamıştı
Selma2017 28nisan Bende Elimden Geldiğince Dikkatli Olmaya Çalışıyorum Allah Bütün Bebeklerimizi Korusun İnşallah Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip Etsin😊❤️
Ruruu Kucuk_dunyam bana doktor en son 10-12 aralik gibi dogar demisti sanirim takriben hesaplayarak. Pazartesi randevum var bakalim ve evet normal dogum insaAllah ☺️ sizin peki?
Ruruu dedimolabilirrr bana da arada adet olacakmisim gibi bir his oluyor agri gibi degisik. Doktor takriben 10-12 aralik gibi demisti pazartesi randevum var insaAllah bakalim sizin ne zaman ☺️
dedimolabilirrr Ruruu ben o adet ağrısı gibi ağrıdan dün gece doğurdum canım şuan yanımda bebişim bin şükür sarısını başınıza inşallahhh💕