Derya09 35CK ay çok korkuyorum ya bi yandan da artık kavuşmak istiyorum karışık durumlar içindeyim 🥲🥲
28nisan Selma2017 3+6 olmuş oluyor ve beta sonucuna göre hamilesiniz tebrik ederim :) düzenli beta takibi yaptırın daha çok küçük bebeğiniz
Selma2017 28nisan Cevap Verdiğiniz İçin Çok Teşekkür Ederim Sağolun Benim Çok Kasıklarımda Ağrı Var Çekilme gibi sancı giriyor normalmi sizce korkuyorum biraz
28nisan kelebek921_ yani simdiye kadar hiç farkında olmamıştım ama yeni bulantilar başladı bende umarım uzun sürmez. Bide yavaştan artık karnım belli olmaya başladığı için yatarken zorlanmaya başladım. Daha yolun yarısındayız:)
28nisan Selma2017 rica ederim. Normal benimde ilk haftalarda öyleydi ama yine de dikkat edip dinlenmeye çalışın. Ben bide farkında değildim hamile olduğumun regl ağrısı zannediyordum yapmadığım şey kalmamıştı
Keziban miniginannesi__ benimde bulantım var ama şimdi agzımda acı bir tat olmaya başladı iğrenç bişey çaydan soğudum su içiyorum ama eziyet gibi Allah ım affetsin
miniginannesi__ Keziban çayı açık iç ve az iç ben öyle yapıyorum yemeğin üzerine olsun mutlaka yoksa bana da çok dokunuyor
babyymom59 maco61 benimde 2. Gebelik daha küçük haftalarda hisseder gibi oldum doktorum daha değil dedi şuan hissettiğim bebek mı bağırsak mı ayırt edemiyorum 😂