Bebekkuzu Kızlar 17. Haftama gireceğim kontrole de gittim her şey yolundaydı şükür. Ama özellikle akşamları bacak aralarımın eti açıyor yukarı taraflar 🤣 hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım ya çok tuhaf dönerken acıyor falan. Ne bu böyle yahu
Lacrimosa87 Bebekkuzu valla bende 25. Haftadan beri çekiyorum hatta bi sorun var diye acile bile gitmiştim ama bişey çıkmadı olur böyle ortopedik ağrılar dediler 33. Haftadayım halen var korkmayın bence
dedimolabilirrr Bebekkuzu kilo probleminiz var mı? Aynı durumu yaşıyorum aylardır magnezyum da fayda etmiyor🥲
Lacrimosa87 Bebekkuzu sağol canım sana da geçmiş olsun biraz katlanılacak artık bu arada ocean magnezyum sanki hafifletiyor gibi beni tamamen geçmiyor maalesef
Bebekkuzu dedimolabilirrr kilo problemim yok 🥹 ama normalde de her yeri ağrıyan biriyimdir😀 bu kadarı showmus🤣
dedimolabilirrr Bebekkuzu hahaha benim ilk sezeryandan sonra başladı bacak bel ağrısı şimdi ikinci hamilelik daha pert geçiyor vitaminlerine baktır canım kalsiyum, magnezyum onlar eksikse ve kullanırsan belki biraz hafifler
Bebekkuzu dedimolabilirrr aslında magnezyum içiyorum ama bu bacak ağrısı tuhaf geldi ama benim gibi çoğu kişide oluyormuş ondan rahatladım bi 🤣