ilkin144_ Merhaba anneler aranızda mide ağrısı çeken varmı?ne yesem ağrım var sırtım ikiye ayrılıyor nerdeyse. Biraz tahin yiyince geciyor ama iki lokma bişey yiyim tekrar ağrı başlıyor..
vanilya_kokusu_ ilkin144_ midem demir ilacı içtikten sonra çok ağrıyor nazende yemekten sonra çok rahatsız oluyorum ama genelde benim sırtım çok ağrıyor ya yukarısı her iki tarafı sonra kabugalarima yayılıyor böyle benzeri yaşıyan varmı sarıyo bedenimi
mavi123_ ilkin144_ benimki mide ağrısı değilde aşırı yanıyor sürekli midemin asidi ağzıma geliyor aşırı kuru öksürüğün oluyor bide bazen midemde sanki yutkunurken bişey var
ilkin144_ vanilya_kokusu_ gaviscon yanmaya iyi geliyor. 😞 Mide ağrısı çok farklı ya sırtıma vuruyor nefes aldırmıyor . Yani bulantinin bile hapı var diyorlar. Bu çarşamba kontrolüm var Dr a soracağım ne diyecek. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ❤️
vanilya_kokusu_ ilkin144_ safranda bir sıkıntı yok mu acaba bazen bende kendimden supheleniyorum valla
ilkin144_ mavi123_ şuan geçti gibi darısı size. Yanmaya gaviscon iyi geliyor ben ilk oglumdada şişe sise ictim
Srteacher vanilya_kokusu_ aynısını yaşıyorum bu gece gene uyutmadı doktoruma sormuştum karaciğer ve safradan film çektir demişti
ilkin144_ vanilya_kokusu_ bilmiyorum ki gebeyken nerene düzgün bakıp ilaç verebiliyorlar ki. Şuan boğaz enfeksiyonu oldum öksürük ağrı ,ciğer yanması. Rabbim yardımcımız olsun
vanilya_kokusu_ Srteacher benide ya kürek kemiğim ağrıyor iki yanı sonra her yerime atıyo ☹️ çektin mi film
Srteacher vanilya_kokusu_ benim de her yerim ağrıyor inan sanki kaburga kemiklerimi bile kırıp içime atmışlar hiç keyfim yok, Haftasonu gitmeye çalışacağım. Sırt bel kalça ağrım da fazla
vanilya_kokusu_ Srteacher evet ya kalp krizi aklıma geliyor direk Allah korusun diyorum o mu acsba çok garip bir ağrı yayılıyor sirtan göğüs kaburga boğaza kadar ben böyle bişey görmedim magnezyum kullanıyormusun
Srteacher vanilya_kokusu_ kullanıyorum ama bilmiyorum bir arkadaşım hamileyken mide koruyucu kullandığını mide ağrısına iyi geldiğini söyledi az önce