momandboy_ betutoo ben ilk oğlumda adet döngüme üç gün kala öğrendim şuan ikinci gebeliğim adet döngüm 20 gün gecikince öğrendim
greybrde betutoo benim düzensiz olduğu için saldım çayıra ne zaman test yaptım bilmiyorum ama öğrendiğimde 5 haftalıktı
betutoo isiltili ne gibi belirtileriniz oldu benim kasıklarım ağrıyor mide bulantım var ve akıntım oluyor
[silindi] Reglim olacağı gün gelmeyince erken gebelik testi yaptım çizgi çift olunca kan testi verdim
isiltili betutoo karnımda aynı adet olacakmışım gibi ara ara sancı olmuştu ve göğsümde ağrı oluştu normale göre daha hassaslaşmıştı. Ben şu an 7 haftalığım mide bulantım hala yok
vanilya_kokusu_ barbies betam 442 di sanırım nasıl test yaptım hemen kan verdim sizde iki günde bir kan verin değerlere bakın benim iki gün Sonra 1000 olmuştu mesela
smgsmg59 isiltili benim de mide bulantısı yok ama göğüslerim fena dokunamıyorum ☺️ sağlıklı olsunlar da her şeye razıyız
sevacano betutoo Evet öyrene bilirsin betadan , ben 4,5gün kala reglime öyrendim ki oncesınden hep hissediyordum
ebrudefnee betutoo ilk gebeliğimde tahmini adet tarihimden bi kaç gün sonra öğrendim ama ilki geç döllenmeydi sanırım hep haftasından 1 hafta geride gidiyordu bunda da tahmini adet tarihinde erken gebelik testiyle öğrendim sonrada kan verdim