kullanicicadi bunu yaşayan sadece ben varım sanıyordum yalnız değilmişim 😔 ben de kendimi sürekli mutfak toplarken buluyorum ama hiç toplu tutamıyorum. Bende çocukken DEHB tanısı almışım. O zamanlar ilaç kullandığımı hatırlıyorum ama o ilaçlar beni o kadar uyuşturuyordu ki okulda sürekli uykum geliyordu ben de içmiyordum. Sanırım ben de dikkat eksikliği kısmı daha fazla. Bir işi devam ettirmek zor geliyor. Bir şeyler hep eksik. Çalışırken bu daha zor oluyordu benim için. Bu sene çalışmayacağım evi düzene sokacağım dedim. Bu seferde hamile kaldım 3 ay hiçbir iş göremeden yattım. Ben çözümü şöyle buldum; kendime bir sınır koyuyorum örnek veriyorum 9 da kalktım ya, telefonu asla elime almıyorum. Diyorum ki saat 9, 15 dk içinde yatak odasını derle topla. Bu 15 dk içinde araya başka iş koyma. Çünkü evi toplarken bunu yaptığım da oldu. Bir yeri halletmeden başka işe girişme gibi. Şimdi biraz daha düzene soktum ve bu düzeni korumak için çaba gösteriyorum. Yoksa bizde ipin ucu kaçınca bir daha yakalamak zor oluyor.