Baahaar Merhaba kızlar 3 ay 1 hafta önce 34 haftalık kızımın kalbi durdu maalesef melek oldu,ilk çocugumdu. Sezaryenden sonra kaç ay sonra hamile kaldınız ? Benim gibi olanlar hem korkuyorlar hemde merak ediyorlardır
Alone Baahaar cnm bende bebeğimi kaybettim. 1 sene oldu ama bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye doktorlar 2 sene diyor normalde ama bir önceki sezeryanımdan 1 sene sonra hamile kalmıştım ben sorun olmamıştı
Deniiibayyy Doktorlar genelde bir süre veriyor ama o süreden önce hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren çok duydum hem burda hem çevremde. Başınız sağolsun Allah yerini doldursun inşallah 🙏🏽
Baahaar Deniiibayyy amin inşaAllah teşekkür ederim. Doktor 6 ay dedi ama burda erken olanları görüyorum bende
Deniiibayyy Baahaar 4 ay bekleseniz sonra başlasanız aslında hemen olmayadabiliyor ya. Ben de ölü doğum yaptım 6,5 aylık. Ama vajinal doğum bana 3 ay dedi
Baahaar Deniiibayyy aynen hemen olmayabiliyorda bende 4 ay geçince denemek istiyorum bakalım inşaAllah nasip olur sağlıklı şekilde 🙏 sizinde başınız sağolsun sonrasında oldumu çocuğunuz
Deniiibayyy Baahaar hayır yok benimde ilk olucaktı . Amin sizinde hemen olur en sağlıklı şekilde inşallah 🫶🏽
Baahaar melllna teşekkür ederim nedeni yok doğal ölüm diyorlar,bende pıhtılaşma testi yaptırdım sonuç bekliyorum
Baahaar melllna hemde çok. Aynı bende 34+2 iken hareket hissetmedim öyle gittim acile. 109 gün oldu sizin ne kadar oldu test falan yaptırdınız mı
melllna Baahaar benim 40 gün oldu. Yarın doktor kontrolüm var. İstediği testleri konuşacağız. Siz özelde mi yaptırdınız ?
yasarceyda12 Baahaar geçen sene 25 ekimde 33 haftalık doğum yaptım 10 gün yaşadı vefat etti bana doktor 6 ay verdi bu sürede psikolojik olarak iyi olmak öok önemli bende sizin gibi her çocuğunu kaybeden anne gibi hemen olsa nolur ki diye düşünüyodum ama kaybım olduğu için riske atmadım 6. Ayda oldu bu sürede fazla kilolarımdan kurtuldum gebelik tansiyonum vardı ondan erken dolum olmuştj zaten tansiyonlarım dengelendi şu an 36 haftayım sona yaklaştık nasip kısmet hakkınızda hayırlısı olsun 6 ay bekleyin bence tabiki daha erken hanile kalıp doğum yapan var çok büyük sıkıntılar yaşanmıyor ama dikişlerle ilgili olabiliyolar
Baahaar yasarceyda12 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah. Bende dikişler için korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun duanıza talibim 💐
yasarceyda12 Baahaar rabbim yardımcınız olsun Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı kavuşmalar nasip etsin 🥹🤲🏻