sevaldqn1 Kızlar bebişkolarınıza nasıl bıraktırdınız kızım 2 yaşında emzik yoksa biz bir hiç oluyoruz, gece dahi ağzından düşse hemen kıyamet kopuyor resmen o denli bağımlı🥹 nasil bıraktırmam lazım yolll gösterin lütfen
ikibebislianne sevaldqn1 ben emziğin içine çörek otu koyup böcek olduğunu söyledim bir iki gün emzik dedi sonra unuttu bıraktık Şükür belki deneyebilirsiniz emziğin ucunu kestim olmadı sirke sürdüm siyaha boyadım ama olmadı en son bu şekilde bıraktı belki deneyebilirsiniz
gkc990_ @sevaldqn1 benimde kızım 2 buçuk yaşına kadar emdi bizde öyleydik emziksiz asla durmazdi 3 tane ayrı emzik vardi 1 tanesinin makasla ucunu kestim emerken rahatsız olduğu için onu emek istemedi sonra diğerini aldi onada oje sürdüm renkli olduğu için bakıp bakıp durdu asla agzina almadi 3 de ise disarda yürürken ağzından düştü su giderleri olurya izgaralı oraya düştü alamayız onu artik felan dedim sürekli unutturmak için uğraştım zaten elimizde başka emzik olmadığı için mecbur birakmak zorunda kaldı sadece 2 gün sıkıntı yaşadım