AYNURBALTA 32+4 oldum bel ağrısı yorgunluk çok zorluyor iki yaşında kızım var hiç yerinde durmuyor akşama kadar peşini toplamaktan bitkin düşüyorum bende rahim ağzı kısalığı da var sürekli çocuk çıkacak gibi hissediyorum
dilaraassr HaticeArCi tahin falan banada iyi geliyodu son bikac gündür hicbsey fayda etmiyor şuan ayakta da dursam çok yanma var ağlıyorum çok kötü
SemaNurSoy97 Meri_0861 39 hafta olduk karnımın içinde yer kalmadı midemin yanması bitmiyor sürekli ya maden suyu oda geçilmezse soğuk süt içiyorum hareketleri o kadar sert oluyor ki bazen ağzımdan çıkaxak sanıyorum sancılar beni korkutuyor yalancı mı gerçekmi diye dakika sayıyorum. Bi yandan doğsun istiyorum bi yandan korkuyorum son 1 hafta kaldı günümün dolmasına belirsizlik insanı korkutuyor 🥲
ayse186_ dilaraassr canım ben çözümü uçak diye bı markanin kabonatinda buldum anca o rahatlatıyor ilaç nafile
Senacanblt_ Meri_0861 uykusuzluk çekiyorum yatsam ağrım oluuor kalksam yoruluyorum sağ bzcapımda varis çıktı srsda o ağrı yapıyor bazı şeylerde zorlanmaya başladım am abir yandan da kendimi motive etmeye enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum
Damla_111 33+2 haftayım şuan son bir haftadır zor geçmeye başladı belim çok ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor fazla hareket edince bacağım ağrıyor 2. Trimester o kadar rahattı ki 3 de zorlanıyorum
Meri_0861 dilaraassr çok geçmiş olsun benimde doktorum mide yanması için pulcet diye ilaç verdi hamileler içinde hiç zararı yok bana iyi geldi onu doktora sorup alsanız iyi olur inşallah
Kabiyra00 Boysmom2 normal doğum düşünmüyor musunuz? Bebeğin gelisiminde bir sıkıntı yoksa belki sezaryen konusunda destekler doktorunuz. Doktorla konusmaniz daha doğru olur. Benimki ikinci gebelik. İlkini mecburen sezaryen olmuştum.
Cicek_ 34+4 üz🌸 geceleri 2 saatte bir wc ye uyanmak, uyurken bacak ağrıları, nefes daralması, çabuk yorulmak, nefes nefese kalmak dışında bir şeyim yok çok şükür 🤣gerçekten 2. Trimester balayıymış 🫠 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🤍🩷