Omaraysegul asilsmom amiin insallah.. cok sukur iyi kizim gelisim olarak yakaladi yasitlarini sadece kilo bakimindan geride kaldik.. bende bilmiyrm ki🙄
Berfingnc Zhlcnr canım benimki 2 dakikada bir oluyordu. Ben kasılmanın ne olduğunu bile bilmiyordum hastanede öğrendim. İhmal etmemek gerekiyor 5 saat bekledim o halde en son geçmeyince kalktım gittim durduramadılar
Berfingnc asilsmom bebiş bir tarafta toplanıyormuş gibi oluyor sertleşiyor karnın. Kasılma oymuş sık aralıklarda olması doğumun başladığının işareti fakat ara ara günde 2 ,3 defa oluyorsa önemli değildir bebiş hazırlık yapıyo sadece sıklık önemli
Umutbatum Berfingnc maşallah canım nasılda güçlüymüş bebiş 💕 bizde 32+5 haftalığız ve 2 gün önce cok sancım vardı doktora gittim 1 gğn somra hemen rahim duvarı 26.27 mm düşmüş biraz korktuk erken doğum olur mu diye ama bakslım😔 ara ara sancılarım oluyor adet sancısı gibi
Berfingnc Umutbatum canım sakın ihmal etme ıccık daha dayansın o sabırsız bebişin sende sakın moralini bozma strese sokma kendini rabbim neyi nasib ettiyse onu yaşıyoruz öyle veya böyle. Sağlıkla gelsin inşallah minnoş 🌸
EliffCandan Umutbatum canım benim rahim ağzı 12 1cm açılma ve yumuşama var kafaya takma dinlen brn öyle yapıyorum
Zehra66 Berfingnc merhaba bende de oluyor o canım sağ tarafıma top gibi toplanıyor ve kımıldayanıyırum sonra geri düzeliyor ama gün içinde 3 kere falan oluyor
Umutbatum Berfingnc amin canım inşallah 🙏 annesinden de sabırsız cıktı yavrum dışarıya cıkmak istiyor
Kuzum-naz Berfingnc yasadiginiz kasilmayi net olarak aciklatmisiniz benim bebek toplaniyor midemin altinda sert bi srkil aliyor . Kasilmami bilmiyorum . Uoksa oylemi rahay ediyor anlamadım
Mmine2019 Berfingnc çok korkuyom sezeryandan bebegim iyi olsun önemli olan o diyorum ama normal olsa çok mutlu olacam
Berfingnc Mmine2019 aslında korkulucak bi tarafı yokta canım sezeryan sonrası biraz canın acıyo o kadar. Normal doğum tabikide çok güzel bende normal olsun isterdim ama bebişlerimiz sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun 🤗 kaç haftalıksın
Berfingnc Tlaytas bebeğimin kalp atışları zayıflamıştı. Bekliycek zamanımız yoktu mecburen sezeryan oldu.