busra34__ Kızlar 20. Haftaya girdim bugün tamm uyurken sağ ve sola dönerken üst kalçam uyuşmuş gibi ağrıyor sürekli sağa sola dönüyorum asla rahat uyuyamıyorum uyanıyorum sürekli dönüyorum bir çözümü olan var mııı 🥲🥲imdatt
Ruyasekr2089 busra34__ maalesef bende bir Çözüm bulamadım. 28 haftalık hamileyim 20. Haftadan beri benimde belim çok ağrıyor🥹
busra34__ busra34__ @ikiprensesannesi___ @LadyX @bebeklerim__ @ErsBegAs @Deleted33000 busra34__ Kızlar siz benden tecrübelisiniz😅 napıcam ya böyle devam mı edicez😓
ikiprensesannesi___ busra34__ çözümü uyumamak bende 30. Haftaya girmekle başladı belimden resmen ses çikiyor tutulma oluyor 🥲
mavi123_ busra34__ aynısını bende yaşıyorum sabaha kadar dönüyorum ve her seferinde uyanıyorum benimde kalçanın yan tarafı aşırı kötü ağrıyor geceleri dönerken sanırım doğumdan başka çaresi yok ben pes ettim artık tüm ağrılarıma
busra34__ Ruyasekr2089 valla uyku yok resmen ya dönüp duruyorum çok sinir bozucu benim de bir ara belim ağrıyordu msgnezyum işe yaradı şükür ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum hiç🥲
busra34__ Ruyasekr2089 @mavi123_ @cutebabymomm @Masmavi- @Busranur_mnts Kızlar ben 2 gündür magnezyumu gece yatmadan önce alıyorum faydası oldu bende azaldı ağrılar uyurken ağrılar olmuyor normalde magnezyumumgün içinde akşam kullanırdım bir de yastık önerisi yapmışlar onu denemedim valla şükür azaldı size de yazayım dedim😘
busra34__ ikiprensesannesi___ 😅🤣😂kız ne güzel çözüm de onu nasıl yapayım ağlıycam belimden de öyle ses çıkıyor kıtır kütür Allah’ım imdat uykular haram oldu
ikiprensesannesi___ busra34__ sonra bir saatten sonra uyku ağir basıyor nasıl uyuya kaldın anlamıyorsun sonra zaten sabah olmuş oluyor geçiyor 😅🤣
busra34__ mavi123_ 😂😂valla benim de 1 haftadır böyle pes etmenin eşiğindeyim ama biri belki çözüm bulmuştur dedim oy oy 🥲 dediğiniz gibi tek çözümü doğum ahahs
busra34__ cutebabymomm 😂her an her şey olabiliyor bu hamilelikte erken geç farketmiyor bence herkesin bir değişik valla🥲
Masmavi- 32 haftalık gebeyim bende aynıyım uzun süredir sırt üstü yatınca biraz rahatlıyorum korkudan hemen sağa sola dönüyorum çözüm bulursanız bana da haber verin 😅
Busranur_mnts Masmavi- sırt üstü yatmak da zor 2 fk bile sırt üstü kalsam en ufak şekilde hareket etmek istesem bıçak saplanıyor sanki
Busranur_mnts busra34__ ayy ben buu 27 haftayım zaten ağrım oluyordu kalça ekleminde 2 gündür geceleri de aşırı ağrı oluyor gece bi sağa dön bi sola dön uyuyamıyorum da dönerken belim bile kıtlıyo sabah kalkınca basamıyorum bacaklarıma canım acıyo biraz hareketlenince geçiyo
busra34__ Busranur_mnts aynısı ah ah hepsi noktasından virgülüne aynı kalkınca bende uyuşuk gibi basamıyorum değişik şeyler her ay bir şey yükleniyor imdat
busra34__ Busranur_mnts bende de öyle ya ki ben normalde de sırt üstü yatmayı sevmem yatınca bıcak batmış gibi oluyor dönme isteği oluyor
Masmavi- Busranur_mnts bende öyleyim ama haraket etmeden bir süre durunca belim rahatlıyor kısa süreli sonrasında yine ağrı giriyor normalde de belimde kist ve sinir sıkışması vardı benim sanırım alışkınım ağrıya ama dayanılmayacak gibi olduğu zamanlarda çok fazla
Busranur_mnts busra34__ allah yardımcımız olsun son aylarda ağırlaşmayı beklerdim ama daha 6 7. Aydan vöyle olması zor çatlaklarım da oldu malesef 😪