eda444 aysgl330633 anlamadım karsı taraf kendi mesajlarının bulunmasına izin verirse oylemi mesajlar bulunacak
eda444 Kubar evet yok ama o hakaretkeri küfürleri sadece vatsap kayıtlarına ulaşırsam kanıtlayabilirim ne bileyim işte bi yol bi çare arıyorum cıkmazdayım
cinderella Çıkartılıyor 3 yıl öncesine kadar bütün konuşmaları talep etmişti benim avukatım bütün arama kayıtları konuşmalar mahkemede hakimin önünde kocaman bir dosya a4 kağıdıyla gelmişti
eda444 cinderella normal konuşma yada normal mesajlaşma benim için önemli değil sadece vatsap mesajları onemli o nu kesin cıkarttınızmı ?
Kubar cinderella hem yedeklemiştri hem de Google hesabı halâ duruyordur yoksa imkansız. Buradaki kişi resetlemiş telefonu da değişmiş? Nasl ulaşılsın
aysgl330633 eda444 mesela benim watsap mesajlarıma ulaşmak isteniyor ben onay verirsem oluyor ama onay vermezsem olmuyor örneğin ölüm durumunda nasıl oluyor onu bilmiyorum mesela
cinderella eda444 evet watsap konuşmalarıydı benimki arama kayıtları da sadece numaralar çıkıyor içerik çıkmıyor ve instagram Twitter gibi sosyal medya mesajları da çıkarılamıyor yurt dışı olduğu için ama watsap çıkıyor
mavi123_ eda444 hayır arama konuşmaların içeriği çıkamaz sadece konuştuğun numaralar çıkar ama SMS de yazışmaların içeriği çıkar
eda444 cinderella evet bu arada telefonuna reset attı sonra telefonu değişti bu şekilde yinede vatsap mesajları bulunurmu
cinderella Kubar olabilir tabiki onu bilemem ama benim mahkememde çıkartılmıştı 3 yıllık bi döküman vardı hakimin önünde kalın bi şekilde ama benim davamda önceye dayalı aldatılma vb şeyler vardı belki de bu yüzden avukatım çok uğraştı
eda444 cinderella vatsap mesajlarını cıkarırken karsı tarafın onayını aldınız mı peki ? Karsı tarafın izni olmadan cıkartılamaz deniyor