ydbmz Sigara kullanan biriyim bugünde içtim hatta adetim 3 gün gecikince kan verdim 5 haftalık hamileymisim doktora yarın gidicem bi sorun olurmu aşırı korkuyorum bıraktım hemen sigarayı 😔😔 bu durumu yasayan varmı 🥹
Melike3506 ydbmz ben öğrendiğimde 5 haftalıktım kese vardı bebek yoktu stressten günde 3-4 tane içiyordum 1 hafta sonra kalp atışını duyduktan sonra bıraktım
ylnydgd ydbmz tabii ki bir şey olmaz bebek daha keseye bile çıkmadı büyük ihtimalle 😀😀 ben 27. Haftadayım hala 6-7 içiyorum günde bırakamadım. Umarım siz bırakabilirsiniz/ Stres bebeği kötü etkileyen en önemli şey rahat olun Sağlıkla gelsin
ydbmz Melike3506 şuan aynı durumdayım doktora gidicem ama gidene kadar kendimi yicem 😔😔 suan kac haftalıksınız ilerliyen zamanda bi sorun oldumu 😔 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ♥️
Melike3506 ydbmz şuan 11 haftalığız. En son 8+5 de muayene olmuştum bir sorun yoktu. Salı günü 2 li tarama için gideceğim muayene tekrar. Amin inşallah teşekkür ederim. Sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 😊
rukennnnnnnnnn Bişey olmaz ben günde 1 paket içiyordum öğrendiğimde 6 haftalıktı bebeğim bırakmakta çok zorlandım günde 3 tane içiyordum 11. haftada kesin bıraktım
ydbmz haticestc ylnydgd korktum bilemedim felaket senaryoları yazıyor heryerde🥹 umarım bırakırsınız sağlıkla kucağınıza alırsınızz💘💘