rosee20 Kızlar merhaba, 6 kasım pik, 7-8 kasım çatlama gördüm. beklenen adet tarihim yarın. elimde test yoktu ben de ovülasyon testi denedim. sizce gebelik olma ihtimali var mı, boşuna umutlanmakta istemiyorum.
Belloca rosee20 bende umutlanmanı istemem ama böyle gebe olduğunu öğrenenleri gördüm en güzeli normal test ya da kan vermek 😍
Fundayim rosee20 bence var hemen kan ver. Benimde çatlama 8iydi bu sabah hem gebelik hem ovulasyon yaptım tek cizgiydi
smyyy95 rosee20 benim adetime 8 gün var silik çıkıyor ovulasyon testi tekrar mı yumurtlama oluyor acaba
rosee20 Belloca test için yarını bekleyip adet olmazsam mutlaka yapacağım, ovülasyon testini böyle görünce bir heyecanla size sormak istedim🌸
rosee20 dayanamadım gidip test aldım, ama negatif görünüyor :( belli belirsiz bir çizgi var ilk 5 dk içinde çıktı ama o kadar kırmızı değil ki :( Belloca
rosee20 Fundayim çok teşekkür ederim desteğin için ama test aldım dayanamadım, üstteki gibi çıktı, bu ay da olmadı :/
Masmavi- rosee20 tamamen kırmızı olmasına gerek yok bu şekilde de gebe olduğunu öğrenen kişiler oluyor geç döllenme olmuş olabilir en iyisi kan tahlili vermeniz öyle daha net anlaşılır
rosee20 Fundayim Bu hafif gölge çizgi kuruma çizgisi değil mi diyorsun? ışıkta bakmasam görünmüyor bile :/ umutlanmalı mıyım
Fundayim rosee20 fotoğrafta bile belli canm ayrıca hemen çıkmış. Keşke iki tane alsaydın ama bence kan ver. Hem ovulasyon pik hem test çift çizgi tesadüf olamaz. Ay inşallah vardr. Belirtin varmiydi
rosee20 Fundayim son 3 gündür adet olacakmışım gibi bir karın ağrım vardı sadece. bir test daha aldım ama hemen yapiyim mi , direk yıkılışa geçmiştim açıkçası :(
busraars5613 Ay çok şükür hamilesiniz ben de ovülasyon testi ile böyle öğrenmiştim sonra idrar testim de aynen böyle çıkmıştı yani korkmayın Allahın izniyle var hayırlı olsun🤲🏼🌸
rosee20 busraars5613 öyle mi diyorsunuz, çizgi ışığa tutmasam görünmüyor. bu yüzden çok düşmüştü modum
Fundayim rosee20 valla ben tesadüf olamaz diyorum istersen yap eğer oda çift çıkarsa kan vermeye koş 🤭
Tuba06_06 Bende bu ovulasyon testi ile öğrenmiştim ve gebelik testinizdede belli hamilesiniz bence :)
[silindi] Tuba06_06 ovulasyon testi ile nasıl öğreniyorsunuz askm bejde bu ay ovulasyon testine baslyacam