Kızlar merhabaaa normal de böyle yazmıyorum pek çünkü herkesin hamileliği vücudu farklıdır ama artık bunaldım konuşmak istiyorum.
15+6 haftalık şu an yarın inşallah 16.haftaya giriyoruz. Ara ara lekelenme oluyor bende mesela ev işi yapıyorum merdiven inip çıkıyorum biraz hemen peçeteye hafif kanamam geliyor apar topar gidiyoruz doktoruma iğne progestan yapıyor her şey yolunda diyor yani bebek iyi rahim kapalı diyor. Geçen gittiğim de bu rahimle Everest dağına bile tırmanırsın dedi mesela şu an lekelenme yaşıyorum sabah akşam progeston fitil kullanıyorum anlam veremiyorum korkuyorum daha önce düşük yaptım iki kez bu bebek bize sürpriz geldi hiç beklemezken ve rahimden de hipereskopi ameliyatı olmuştum rahmim kalp şeklindeydi düzeltildi iki sene önce falan şükür her şey güzel ilerliyor ama bu lekelenme hafif ağrı neden oluyor doktorum da her şey yolunda yürüyüş yap dinlen diyor bazıları lekelenme düşük tehdidi diyorlar anlam veremiyorum yaşayan konuşmak isteyen olursa lütfen yanıtlar mısınız psikolojim bozulmak üzere stres yapmamaya çalışıyorum ama lavobaya gidiyorum leke yatıyorum leke kalkıyorum hep bir panik teşekkür ederim şimdiden yanıtlarınız için.