Busrademiir
Şeker Yüklemesi ?
- Şeker yüklemesi size ve beğeninize kesinlikle zararı yoktur...
- Şeker yüklemesi sağlık bakanlığı tarafından onaylanmaktadır...
- Şeker hastası değilsiniz belki ama gebe kalınım da bazı kişilerin gebelik şekeri olabiliyor...
- Şeker hastaları normal de ilaç kullanıyorlar şekerlerini bir belirli seviyede tutmak için, şeker krizi geçiren kişilerin başlıca başına gelecek rahatsızlıkları meydana gelmektedir ve bunlar göz ardı edilecek hastalıklar olmamaktır..
- Gün de hepimiz elbet bir çikolata ya da baklava yeriz ve bu şeker yüklemesin de günlük yaptığım tatlı işlerinden bir parça olarak görün..
- Bu şeker yükleme testinde sürekli kötü bir şey gibi adlandırmanın anlamı yok, bebeğinizin sağlığı için yaptırın başkalarının saçma sapan laflarına itimat etmeyin herkesin kendine hak ve hür düşüncesi vardır arkadaşlar....
- TETANOZ AŞISI
- Bu aşının hiç bir zararı yoktur..
- Sağlık bakanlığı onay vermektedir..
- Bu aşının sebebi oldu ki bu tetanoz asınız yok ve doğumunuz belirsiz bir yer de ve zamansiz bir şekilde oldu steril olmayan bir ortamda mikrop kaptınız ve bu ölümcül bir düzeye kadar gelebiliyor..
- Bu aşı 10 yılda bir olan aşıdır ve 2 ya da 3 doz yapılır eğer ki herhangi bir şekilde steril olmayan bir yer de doğum gerçekleşmiş olsa bile ya da herhangi bir şey içinizi rahat tutturabileceksiniz..
❗❗ Bunu buraya yazmamda ki amaç sürekli bir şeylerin zararlı olduğunu düşünmek evet anlıyorum biz hamileler bir şeyi on kere düşünüyor olabiliriz ama lütfen bu sağlık konusunda yapmayalım, bir başka konuda çocuklarımız doğduğu zaman tüm aşılarını yaptıralım burada bir çok kişinin bunları yapmayacağını yazdıklarını gördüm bunlar bebeğine kötü tesir edecek şeyler değil lütfen dikkate alın ve bu aşıları yapın testleri yapın bunu söylerek bir şey elde etmiyorum ben ya da hastaneler ya da doktorlar bunlar sizin için yapılması gereken şeyler başkalarının anlattığı saçma sapan şeylere inanmayın nasıl çocuğun ismini kendiniz koymak istediğiniz de umursamayıp kızıyorsanız bunun için de kızın. Eliniz de internet var ve bunları araştırın nasıl her hafta bebeğim iyi mi, kilosu iyi mi, bebeğimin boyu iyi mi, çatı muayanesi, detaylı ultrason bunları isteyerek gidiyorsanız bunlar içinde emek verin. Bu post bilgilendirmek amaçlı, aksini düşünen varsa kendine saklasın lütfen ..
❗ Rabbim hepimize şifa versin, hayırlı kandiller 💕