elzem83833 1.5 ay sonra 20 yaşına giricem 70 günlük bebişim var ve aşağı yukarı 2 haftadır alışmaya başladım.Bez değiştirirken mama yaparken emzirirken banyo ettirirken üstünü değiştirirken üşenmemeye zevkle yapmaya başlamamanın üstünden sadece 14-15 gün geçmiş bu 70 günde.annemlerden pek destek görmedim tek büyütmeye çalışıyorum.hiç arkadaşım yokken bana geldiğini anlıyorum ve ona daha çok sarılıyorum.Onunla sık sık dışarı çıkmaya çalışıyorum.Uyuduğunda kendime bakıyorum ne bileyim bi saçlarıma şekil vermek de motive ediyor beni.geceleri uyanırken hala daha zorlanıyorum.Bunlar çok normal aslında yepyeni bir hayatımız oldu.Her şey zaman bence bende çok taze bir anneyim hiç tecrübem yok çok zorlanıyorum ama Rabbim bizi anne seçti bu meleklere biz istedik onları dünyaya getirmeyi.hepsine uzun ömürler versin Rabbim.Kendine vakit ayır balım önce sen iyi hisset ki bebişin de sendeki pozitif enerjiyi alsın🥰Gülmeye tebessüm etmeye başlayacak 1 aya bilinçsiz de olsa işte o zaman için sımsıcak olacak.Annenler bakıyormuş bebişi bırakın sütünü sağ biberona koy eşinle yemeğe git.1-2 kere bırakıp gitmiştik bizde bana iyi gelmişti biraz