Bdks98_ Selamlar, Ocak anneleri ne durumdasınız :) Tekmeler,gece uykusu,iştah,kilo alımı,içinde bulunduğunuz hafta detayları alalım :)
gunes866_ Bdks98_ gece hiç uyuyamıyorum kasık ve karın agrım var. Asırı sıkıldım bı an önce doğsa diyorum.
mavikalpvemavikalp Bdks98_ iştahım normal bende 5 kilo aldım Uykumu? Pehh 3 saat uyusam şükür yani biran önce doğsa dışarıda bi şekilde halloluyor hamilelik gerçekten zulüm geliyor bana
Elsanur Bdks98_ ya herkeste mi var kasık sancısı bel ağrısı Bende bu bebeğim kız diye herhalde diyorum hep
Boysmom2 Bdks98_ Uyku haram oldu o kadar ağırlaştım ki 30’lu haftalara kadar çok iyiydim şimdi zor bela iş yapabiliyorum bi an önce doğsun sabrım kalmadı gerçekten 🥺
Bdks98_ İlk yorum benden gelsin tekmeler sertleşti gece uyandığımda bazen ağrım oluyor iştahım normal 31.haftadayım toplam 4 kg aldım Ocak sonu gibi bekliyorum oğluşumu :)
Bdks98_ gunes866_ gece standart uyandığım saatler genelde 4 civarı oluyor bir ağrım oluyor sürekli sanırım aynı tarafa uzun süre yatınca o yüzden oluyor bazen hamile olduğumu unutup şak diye bir dönüyorum o zaman kramp oluyor :( eskiden hiç kasığımda bir ağırlık hissetmezdim sanırım bebek ağırlaştı artık bende ağırlaştığımı hissediyorum
Esrauznn Son 68 👼🏻 tekmeler sertleşti artık ağırlaştım çabuk yoruluyorum sabırsızım kızıma kavuşmak için gün sayıyorum 🥹
Bdks98_ Esrauznn allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bendede göbek deliğimin yan tarafına poposunu yaslıyor orası epey ağrıyor :( doğsun ısırıcam o popoyu ama :D
Edum Haftadayım . 5 ocağa gün aldık oturarak uyuyorum artık yattığım an kasık bölgeme sancı giriyor dönmek falan zaten imkansız 🩷
Bdks98_ Edum Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 30 lu haftalara kadar iyiydi ama 30 dan sonrası ağırlaştımı epey hisseder oldum
Aybuke-1667 İştahım çok maalesef:D 29 haftalık hamileyim 13 kilo aldım uyku durumu çok sıkıntı ocak sonu bekliyoruz paşayı
momtobe__ Elsanur bende de var bel agrisi hem de felaket. dün camlarimi silmistim hamlamisim bacaklarim belim kollarim kisacasi butun kemiklerim agriyor 🥲
madamoschino 30+4 haftalık.. Üzgünüm .. Bugün,2 hafta geriden geldiğini öğrendim kilo olarak 1300 gr 🥲
Bdks98_ madamoschino ben 29 haftalıkken 1400 lerdeydi bence 2 değil 1 hafta geriden gibi o farkta hemen kapanır bu birkaç hafta bebeğe kilo aldıracak besinler tüketin avakoda kaşar peynir yumurta gibi bence toparlayacaktır zaten uygulamalarda verilen kilolarla birebir aynı olmabiliyor kilo sonuçta genetik faktörlerde önemli canınızı sıkmayın
Bdks98_ Boysmom2 kesinlikle öyle 30 lara kadar iyiymişiz yağ bal gelmişiz :D 30 lardan sonra sıkıntı özellikle 34 den sonrası sıkıntıymış neyseki sona yaklaştık sıkıcaz dişimizi inşallah
Boysmom2 Bdks98_ O haftaları düşünemiyorum bile 🙄 dışarı çıkıp gezemiyorum da , gezebilsem belki vakit geçer sabrım artar ama sürekli evde olduğum için günler bi türlü geçmiyor 🙄